Rekordot döntött az idei Balaton Sound

Rekord látogatószámmal zárt Európa legmenőbb vízparti fesztiválja. A Balaton Soundon 172 ezren voltak, a szombati napon ki kellett tenni a "megtelt" táblát is.

Rekord a Soundon

"A nemzetközi fesztiválpalettán a Balaton Sound mindig is egyedi helyet foglalt el, kiemelkedő szolgáltatásaival, vízparti és vízre épült helyszíneivel és sztárfelhozatalával. Az idei Soundon azonban rádobtunk egy lapáttal, így még erősebb lett a VIP életérzés a fesztiválon" - mondta Fülöp Zoltán főszervező. Az idén négy VIP helyszín is várta a látogatókat, hol egy vintage cirkuszt, egy trópusi dzsungelt vagy akár egy francia riviérát megidézve, nem beszélve az új Dreher Aréna VIP helyszínéről.

"Nagy sikerrel debütált a fesztivál vadonatúj helyszíne a The Club, ahol jól érzékelhető volt az underground elektronikus zene reneszánsza" - folytatta az újdonságokkal kapcsolatban Lobenwein Norbert, a másik alapító-főszervező. A Balaton fövenystrandján végighúzódó teraszos helyszínen naplementétől napkeltéig folyamatos volt a teltház. Marco Carola, Matador és Hernan Cattaneo szettjein kicsordult a tömeg a közel 1500 fős ibizai hangulatot megidéző klubból. Az elektronikus zenei szcéna legnagyobbjai mellett idén nagy arányban képviseltették magukat az "urban music" előadói, a látogatók nagy örömére, akik Future, Denzel Curry vagy a Designer fellépésén hatalmasat buliztak.

Az Elrow idén ismét elhozta világszínvonalú színpompás audiovizuális kavalkádját. Az óriás bábokkal, artistákkal és gólyalábasokkal színesített programban telt házzal mutatkozott be a berlini techno fenomén, Paul Kalkbrenner és a belga underground ikonikus alakja, Claptone is. A tavaly megújult Nagyszínpadra speciális élő show-val érkezett az amerikai The Chainsmokers duo, de a pálmát a Z generációt is a rendezvényre szólító Marshmello vitte el.

Lapozz!

Oldalak

  • 1
  • 2