Indián nyár a Balatonnál! Ha egy jó programra vágysz, irány a Siófoki Halfesztivál!

Október 7-9 között, péntektől vasárnapig a nyári élmények után ismét érdemes lesz Siófokra látogatni, a hétvégén ugyanis három napig tartó Halfesztivál lesz, ahol bár a kulináris élményeké a lesz főszerep, de a színes-, szórakoztató-, kulturális- és gyerekprogramok sem maradnak el. (x)

Igazi gasztro élmények és ingyenes koncertek

A rendezvénynek Siófok díjnyertes főtere ad otthont, ahol lesznek különleges halételek, Street food bajnokság, Halpiknik, kézművesek, családi és gyermekprogramok valamint a hazai zenei élet sztárjai is fellépnek. A Kálmán Imre Kulturális Központ (KIKK) előtti tér nagyszínpadán az első fellépő péntek este 18 órától a The Immigrants, majd az Old Boys lesz.

Szombat délután 16.30-tól Gyerek koncert szórakoztatja a kicsiket, majd a Margaret Island, és a Paddy and the Rats játszik, vasárnap 15.30-tól pedig a Veronaki Trió lép fel, akiket Freddie és a Második Műszak feat. Ferenczi György követ.

A kicsik sem maradhatnak ki a jóból

A Balatoni Regionális Történeti Kutatóintézet Könyvtár külön programokkal várja az érdeklődőket a fesztivál keretében. Szombaton 10.00-12.00 óra között a könyvtár gyermekrészlegén kreatív, balatoni (hal)sarok várja a kicsiket kézműves foglalkozásokkal, amelyen a részvétel teljesen ingyenes. A fesztivál ideje alatt a Jazzmin, a Popdealers, és a The FreakEnd is koncertezik, szombaton pedig még vért is lehet adni 12.00-18.00 óra között.

A Sió Mozi (Fő tér 6.,Sió Pláza, 2. emelet) október 9-én vasárnap 10.00 órától vetíti a Meglepetés családi filmet, amit a szombatig leadott rajzokért ingyenesen lehet megnézni az első száz alkotónak. (A rajzok október 8-ig adhatók le a KIKK jegypénztárában.) Az alkotások a fesztivál ideje alatt a KIKK (Fő tér 2.) előcsarnokában tekinthetők meg.

További részletek és programok itt!

Oldalak