Utazás

Mi történhetett? Daruval emeltek ki egy autót a Balaton vizéből

Fonyódnál történt a különös eset.

Titokzatos autó a Balaton vizében

Sosem történt még olyan, hogy a húsvét utáni első munkanapon rögtön egy félig elsüllyedt autót találjanak a Balaton vizében, most viszont ez a meglehetősen szürreális helyzet állt elő - tájékoztatott róla saját oldalán a Katasztrófavédelem. Lapozz tovább, a cikk a galériában folytatódik!

A Katasztrófavédelem azt írja, egy gépkocsi állt félig elmerülve a Balatonban Fonyódon, a Vitorlás utcánál
Kattints a további képekért!

Több bejelentés is érkezett a vízimentőkhöz: azért riasztották a Vízimentők Magyarországi Szakszolgáltatát (VMSZ), mert bajbajutott hattyúkra figyeltek fel a Balatonban.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Lifestyle
Persze az, hogy kinek mi számít jónak az ágyban eltérő lehet, de egy biztos: az alábbi három csillagjegy alapvető tulajdonságai miatt nagyon aktív, ha szeretkezésről van szó. Ha velük összehoz a sors...
Fashion&Beauty
A tavaszi szezon nemcsak a ruhák és kiegészítők terén hoz új trendeket, hanem a smink világában is, most pedig összegyűjtöttük az új szezon legnagyobb trendjeit!
Lifestyle
Köztudott tény, hogy a barátok fontosak a boldogságunkhoz. A közelmúltbeli kutatások azonban azt sugallják, hogy nem kell aggódnunk akkor sem, ha éppenséggel egyetlen ember sincs, akivel...