Utazás

Napi bizarr: a Balatonon át, lopott csónakkal akart Olaszországba evezni egy férfi

A Németországban élő afgán férfi korábban Örvényesről tulajdonította el a csónakot, amivel elmondása szerint Olaszországig akart evezni.

Segítségért kiabált

A Balatonon át akart Olaszországba evezni egy Németországban élő afgán férfi, méghozzá egy lopott csónak "fedélzetén" - számolt be róla a police.hu. Az eset szerda este történt: a vízirendészek háromnegyed nyolc előtt pár perccel a Balatonszárszó előtti vízterületre siettek, mert bejelentést kaptak, hogy egy csónakos segítségért kiabál, mert nem tudott partra jutni. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a Németországban élő afgán férfi korábban Örvényesről tulajdonította el a csónakot, amivel elmondása szerint Olaszországig akart evezni. A 24 éves férfit – aki abban a hiszemben volt, hogy Csehországban tartózkodik - kimentették és előállították a Siófoki Rendőrkapitányságra, ahol eljárás indítottak ellene.

Fotó: 123rf

A férfi magára akarta robbantani lakását, azonban megijedt és kimenekült a házból. Tizenöt ember élete került súlyos veszélybe.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Utazás
Sztárok
Rengeteg lájkot és hozzászólást tudnak generálni azok a képek, amiken Krausz Gábor Mikes Annával szerepel. Itt viszont változott a helyzet egy másik különleges személy miatt.
Sztárok
Vicces lenne éppen a királyi család egyik tagját látni a Bridgertonban, nemde? Nos, úgy tűnik, ez nem is lehetetlen!
Sztárok
Egy szempillantás alatt csavarta el a férfiak fejét Brooklyn Decker a Kellékfeleség azon jelenetében, mikor apró bikiniben sétál ki a hullámzó tengerből. A gyönyörű színésznő az utóbbi időben kissé...