Egy steak lehet véres, közepesen sült vagy jól átsütött – de ha nyers maradt belül, vagy éppen szénné égett, az már nem ízlés kérdése, hanem technikai hiba. A hal, a csirke vagy a sertés esetében a nyersesség különösen veszélyes lehet. Ha ilyet tapasztalunk, ne fogyasszuk el – kérjünk újra elkészített fogást. Figyeljünk a hús belsejére – ha túl rózsaszín vagy túl száraz, az már gyanús.
3/5
Fotó: Pinterest - illusztráció
Video Horányi Juli, Tóth Vera, Mihályfi Luca: Tényleg nehezebb nőként a zeneiparban?
Egy steak lehet véres, közepesen sült vagy jól átsütött – de ha nyers maradt belül, vagy éppen szénné égett, az már nem ízlés kérdése, hanem technikai hiba. A hal, a csirke vagy a sertés esetében a nyersesség különösen veszélyes lehet. Ha ilyet tapasztalunk, ne fogyasszuk el – kérjünk újra elkészített fogást. Figyeljünk a hús belsejére – ha túl rózsaszín vagy túl száraz, az már gyanús.