Utazás

Már lehet nevezni a Balaton-átevezésre: íme a részletek

Az eseményre ebben az évben július 15-én kerül majd sor, a helyszín ezúttal is a Zamárdi Szabadstrand lesz.

Az első 800 nevező kedvezményben is részesül

Szerda reggel megnyílt a nevezési felület a 2023. július 15-i esemény hivatalos oldalán, a balatonatevezes.hu-n. A helyszín ezúttal is a Zamárdi Szabadstrand lesz, írja az MTI.

Az átevezés távja 8 kilométer, a résztvevők kajakkal, kenuval, SUP-pal, vagy akár sárkányhajóval is teljesíthetik a Zamárdi-Tihany-Zamárdi útvonalat.

Az első 800 nevező (április 16-ig) kedvezményesen nevezhet: felnőtteknek 9000 forint, a 14 év alattiaknak pedig 7000 forint lesz az előnevezés díja, továbbá megkapják az esemény hivatalos pólóját, és a táv végén a befutóérmet is. A helyszínen nincs lehetőség nevezésre.

A résztvevők száma az elmúlt években folyamatosan emelkedett, a rendezvény 2021-re kinőtte Fonyódot, és a jóval nagyobb létszámkapacitással bíró Zamárdiba költözött át, mondta el az MTI-nek Vida Gergely főszervező.

A Hervis Balaton-átevezés idén része lesz az augusztusi, budapesti atlétikai világbajnokságot felvezető Hétköznapi Hős elnevezésű eseménysorozatnak is. A világbajnokságra az átevezés résztvevői 50 százalékos kedvezménnyel vásárolhatják meg a jegyeket.

(MTI/welovebalaton.hu)

Nincs is jobb annál, mint gyönyörű erdőkben barangolva átkelni egy-egy jeges vízű patak felett, és gyönyörködni a természet ezernyi kincsében.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Fashion&Beauty
Sokszor éri baleset a körmeinket, éppen emiatt előfordul, hogy muszáj a többit is lereszelni. De ne aggódj, röviden hosszon is nagyon jól mutatnak az egyes manikűrök.
Lifestyle
A Bika ma könnyen megbánthat valakit, akit szeret. Napi horoszkóp!
Sztárok
Nem esett messze az alma a fájától! A szívdöglesztő Paris pont olyan megnyerő és sármos, mint világhírű édesapja, Pierce Brosnan.