Izgalmas élete van AZ ÉV HOTELE új műsorvezetőjének

Új műsorvezetővel indul újra vasárnap AZ ÉV HOTELE című műsor, ami az előző évadokhoz hasonlóan, az RTL Klub műsorán lesz látható heti rendszerességgel.

A festés, az olvasás, de egy jó vacsora a barátokkal is ki tudja kapcsolni AZ ÉV HOTELE új műsorvezetőjét, Kecsmár Alexandrát. Szereti a társasági életet, de azt mondja, néha örül, ha egy kicsit egyedül lehet otthon.

„Szeretem, hogy pörgős, izgalmas a munkám. De egy fárasztó nap végén jól esik egy kád vízben, egy könyvet olvasva kikapcsolódni. Szeretek festeni, az is nagyon megnyugtat, bár mostanában kevesebb időm van rá. Viszont futásra és jógázásra próbálok mindig időt szakítani.„ – mesélte Kecsmár Alexandra.

Alexandra a pénzügyi szakmában eltöltött évek után a média izgalmas világára vágyott. Riporterként dolgozik már két éve az RTL Klub napi magazinműsorában, a Fókuszban. Műsorvezetőként példaképe Sebestyén Balázs. Szeretne hozzá hasonlóan szórakoztató, informatív, laza műsorvezető lenni.

„Szeretném, ha én is át tudnám adni a nézőknek azt, amit érzek. Szerintem egy műsorvezetőnek nem csak a szórakoztatás a feladata. Fontos, érdekes információkkal is el kell látni a nézőket, és egy adott műsor hangulatára is rá kell érezni.”

AZ ÉV HOTELE idén egy nagyon különleges évaddal készül a nézőknek, hiszen a 2010-es évek legjobb szállodái fognak egymás ellen megküzdeni egy szuperdöntőben. Az elmúlt három év legjobb szálláshelyei lesznek láthatóak újra, és közülük az egyik elnyeri a Best of AZ ÉV HOTELE címet és az ahhoz tartozó impozáns díjat.

Ebben a szuperdöntőben 7 régió, 38 szállodája mutatkozik be újból, de most nem csak a régió győztesek, hanem a második helyezettek is be fognak jutni a fináléba. Az évad végén pedig a legjobb szálláshely a budapesti Hotel Vision szállodában rendezett exkluzív gálán veheti át a győztesnek járó díjat.

A 4. évad első adása vasárnap 11:40-kor veszi kezdetét, melyben a balatoni régió legjobb szállodái közül a tapolcai Hunguest Hotel Pelion és a balatonfüredi Hotel Silverine Lake Resort****superior lesz látható.

Magyarország egyetlen televíziós hotelversenye, az RTL Klubon futó AZ ÉV HOTELE Közönségszavazás lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hoteleit, amelyek a régiós második helyzetekkel együtt a döntőbe kerülnek és esélyük nyílik elnyerni A Best of AZ ÉV HOTELE címet. A szavazatokat a műsor Facebook oldalán lehet leadni. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye. AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban két-két pár, vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy-egy magyarországi hotelbe valamilyen céllal a lánykéréstől a házassági évfordulóig és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

Vasárnap véget ért AZ ÉV HOTELE döntője, amiből az egerszalóki Mesés Shiraz Hotele került ki győztesen. A nyertes szálloda a voksok 40%-át szerezte meg a kéthetes szavazás során.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!