Csajok! Egyszerű tippek arra az esetre, ha befagy az autótok szélvédője

Tekintettel arra, hogy nem mindenki tudja télen garázsban tartani a kocsiját, összeszedtünk pár filléres megoldást, hogy megkíméljünk titeket a reggeli stressztől, amit a befagyott szélvédő látványa okoz.

Egyszerű tippek szélvédőfagyás esetén

Most, hogy beköszöntött a december és lassan hivatalosan is kezdetét veszi a téli szezon, bizony a hideg időjárással párhuzamosan egyre gyakrabban kelünk majd arra a látványra, hogy befagyott az autónk szélvédője. Kellemetlenebb nincs annál, mikor munkába indulás előtt még kapargathatjuk a jeget a kocsiról, épp ezért cikkünkben szeretnénk pár hasznos, egyszerű és filléres tippet adni arra az esetre, ha szükséged lenne gyors megoldásra az említett helyzetben. A legtöbb alapanyag minden nő otthonában/konyhájában megtalálható, nevezhetjük házi praktikumoknak is ezeket. Nézzük.

Alkohol Egy szórófejes flakon és némi házilag gyártott egyszerű oldat csodákra képes. Keverjünk össze kettő-egy arányban tiszta alkoholt vízzel, és bumm, így lett a jégoldó folyadék. Ezután már csak spricceljük az ablakokra, hogy könnyebben megrepedezzen a jégpáncél, így könnyen el lehet távolítani.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Szólj hozzá Te is!