Utazás

Átadták a világ legjobb szállodáinak járó kitüntetéseket - Magyar sikernek is örülhetünk

Március 6-án Berlinben tartották a World Travel Awards 31. díjátadó ceremóniáját, ahol átadták a világ legjobb szállodáinak járó kitüntetéseket. Az est folyamán magyar sikernek is örülhettünk.

Magyarország vezető luxusszállodája

A World Travel Awards-ot 1993-ban alapították az utazási, turisztikai és vendéglátóipari ágazatában résztvevő, kulcsfontosságú szereplők elismerése és jutalmazása céljából. A verseny idei győzteseit nemzetközi turisták, szállodai vendégek és iparági szakértők online szavazatai alapján választották ki, a díjakat pedig számos különböző kategóriákban érdemelhették ki a jelöltek. A Párisi Udvar Hotel Budapestet - a Hyatt szállodalánc tagját - a "Magyarország vezető luxusszállodája 2024" címmel jutalmazták. De mivel is érdemelte ki ezt a címet a magyar szálloda? Kattints a galériára és kiderül!

A Párisi Udvar Hotel Budapest 110 egyedi kialakítású szobával, köztük 18 lakosztállyal és 2 elnöki lakosztállyal rendelkezik. Az épületben egy klasszikus magyar fogásokat és ikonikus desszertkülönlegességeket kínáló étterem és kávézó, továbbá Budapest egyetlen champagne bárja, valamint egy exkluzív spa is található. A hely különleges belső tereivel és múlt századot idéző atmoszférájával önmagában is tökéletes úticél egy pár napos vagy egy hosszabb utazáshoz.
Kattints a további képekért!

Lead kép: Párisi Udvar

Az "Év új feltörekvő" desztinációjának választották országunkat.

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Utazás
Lifestyle
Volt már hasonló ügy Magyarországon, és az elkövetőre gyakorlatilag kihívták a rendőrséget. A nyílt wifi-hálózat azonban veszélyes is lehet.
Lifestyle
A Kultkikötő az elmúlt évtizedek során a Balaton-part nyarainak egyik legfontosabb kulturális rendezvénysorozatává nőtte ki magát. A forró hónapokban számtalan programmal várja a látogatókat, akik...
Utazás
A nehéz tehergépjárművek hétvégi forgalomkorlátozása 2024. július 13-án szombaton 15 órától július 14-én vasárnap 22 óráig lett volna érvényben, azonban a kamionstopot a kiemelkedően magas...