Utazás

Hatalmas UFO-t szúrtak ki az égbolton: repülő csészealjról még sosem készült ennyire élethű felvétel - Videó

A hideglelős felvételt látva elfoghat bennünket a szorongató érzés: hirtelen A függetlenség napja című film kellős közepébe csöppentünk!

Tényleg köztünk járnak?

Manapság szinte már fel sem kapjuk a fejünket, ha azt halljuk vagy olvassuk valahol, hogy titokzatos repülő objektum nyomaira bukkantak. Az UFO-észlelések gyakorlatilag a mindennapjaink részévé váltak, az ingerküszöbünk pedig már csak azért is egyre feljebb tolódott, mert az effajta események egy jelentős része vagy szemfényvesztés, vagy merő tévedés. Hiszen legtöbbször egy repülőgép, egy műhold, egy furcsa formájú felhő vag épp maga a Nemzetközi Űrállomás (ISS) az, amit az élénk képzelettel megáldott szemtanúk UFO-nak néznek. Ezekben az esetekben a talány rendkívül gyorsan megoldódik, mi pedig - szívünkben némi csalódottsággal - rögtön tovább is lépünk, beletörődve, hogy ezúttal sem lehettünk részesei a "jönnek az idegenek"-élménynek.

De van az UFO-észleléseknek egy másik - igaz, jóval szűkebb - csoportja is. Ezekben az esetekben mindmáig hiányzik a racionális magyarázat, így marad a felkavaró - és persze találgatások özönére okot adó - látvány, mely manapság, amikor nemzetközi válságok egész sora zúdul ránk, talán az átlagosnál is jobban megmozgatja a fantáziánkat. Egyszerre vágyunk az UFO-kkal való találkozásra, és tartunk is egy ilyen eseménytől. Annyi viszont bizonyos, hogy nem hagy hidegen, ha valaki egy gigantikus, már-már A függetlenség napja című science fictiont idéző repülő objektumot szúr ki az égbolton. Most épp ez történt, és a fél világ döbbenten mered a rendkívüli képsorokra.

Fotó: 123rf

Lapozz, mutatjuk a felkavaró videót!

Oldalak

Utazás
Lifestyle
A fokhagyma nem csak remek fűszer, hanem szuper orvosság is egyben, ám ahhoz, sokáig megőrizze a frissességét, megfelelően kell tárolni.
Lifestyle
Mindig elszaladsz még pisilni, mielőtt elindulnál otthonról? Azonnal abba kell hagynod!
Sztárok
Matthew McConaughey három gyermek büszke édesapja, akikkel nagyon erős és különleges kapcsolatot ápol – idősebbik fia ráadásul annyira hasonlít rá, hogy akár egymás tükörképei is lehetnének.