Utazás

Alig ismert görög szigetek, melyek tökéletes úti célként szolgálhatnak az idei nyaraláshoz

Görögország mindig mesés élményt kínál a nyaralni vágyóknak, van azonban néhány sziget, melyet csak kevesen ismernek, pedig mindenképpen érdemes számításba venni a nyaralás tervezésekor.

Maga a Paradicsom

Ha még nem döntötted el, hova utazzatok idén nyáron, akkor van pár szuper tippünk a számodra! Sokan választják Görögországot úti célként, ha viszont valami kevésbé népszerű helyre vágytok, ezeket az alig ismert, ám annál gyönyörűbb görög szigeteket muszáj látnotok! Nézd meg a galériát és eláruljuk, mely szigetekre érdemes ellátogatnotok, ha zavartalan kikapcsolódásra vágytok, igazi paradicsomi környezetben!

Andros Andros szigete valósággal a múltba repít majd titeket száraz, napperzselte, fenyőszőnyeggel borított lejtőivel, melyet hullámzó patakok szelnek át és kristálytiszta vízű zuhatagok tarkítanak. Bár a kanyargó, földes utakon valószínűleg szükségetek lesz egy terepjáró autóra, mindenképpen megéri ellátogatni a szigetre, ha egy igazán nyugodt, harmonikus nyaralásra vágytok.
Kattints a további képekért!

Ha egy igazán különleges élményre vágyunk, akkor érdemes a világ legromantikusabb városainak egyikébe utazni a szerelmünkkel.

Leadfotó: Unsplash, forrás: vogue.co.uk

Oldalak

Utazás
Sztárok
Erzsébet királynő egyik furcsa szabálya miatt Katalin hercegné nem tájékoztathatta azonnal első gyermeke érkezéséről saját családját sem.
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.