Utazás

Ezért kell ablak mellé kérni a helyet a repülőn

Sokan nem szeretnek ablak mellett ülni a repülőn, pedig az a legjobb hely a gépen. Bebizonyítjuk.

Mitől jó egy hely a repülőn?

Attól függően, hogy például mikor utazunk és hány órát vesz igénybe a repülés, több válasz is létezik erre a kérdésre. Nem beszélve, ha a választásnál egyéb, saját preferenciákat is figyelembe veszünk, mint félelem, kényelem és hasonlók. Egy rövid üzleti kiruccanásra érdemes az első sorokba jegyet venni, hogy landolás után a lehető leghamarabb el tudjuk hagyni a fedélzetet. Ha éjszakai járatra szállunk, akkor előnyös az ablak melletti hely, így komfortosabb lesz az út és páholyból nézhetjük a páratlan kilátást. Az idegesebbek, akik alapvetően paráznak a repkedéstől, inkább a szárnyhoz szoktak ülni, ahol kevésbé érezni a turbulenciát. Egyes források szerint a legbiztonságosabb a gép hátsó része, de a rázkódás itt a legintenzívebb.

Ablakadabra

Sokan nem szeretnek ablak mellett ülni a gépen, ez az állítás egyébként főleg azokra vonatkozik, akik alapvetően félnek repülni. Azzal azonban, hogy elhatárolódunk a kilátástól, megfosztjuk magunkat olyan élménytől, amit ritkán tapasztalhatunk meg, gyakorlatilag csak akkor, ha a felhők felett járunk. A következő képekkel bebizonyítjuk, hogy érdemes ragaszkodni a panorámához.

Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Fashion&Beauty
Bizony, vannak olyan ruhadarabok, amelyeket egyenesen cikinek tart az emberek többsége. Ilyen a Crocs papucs, vagy a lábmelegítő, és az ejtőernyős nadrág is.
Lifestyle
A Bak napját váratlanul feldobja egy jó hír. Napi horoszkóp!
Lifestyle
Talán nem is gondolnád, de hatalmas hibát követsz el, ha nem fogyasztod ezt a szervezet számára nagyon fontos élelmiszert a fogyókúra alatt.