A világ öt legromantikusabb szigete

Mikor közeleg a tél, az ember elvágyódik a hidegből. Elrepülne valami meleg, romantikus helyre, és vissza sem nézne. Összeszedtük az öt legszebb helyet, ahova egyszer mindenképp el kell menni.

 

Molokai, Hawaii

Ezen a szigeten csak kevés szállodát találunk, ezért aki nyugalomra vágyik, itt biztosan megtalálja. Az érintetlen környezet biztosan hat érzékeinkre, még soha nem látott vízesésekhez kirándulhatunk, kajakozhatunk, vagy egyszerűen csak napozhatunk a strandon.

 

 

Rangali, Maldív-szigetek

Az Indiai-óceán szigetállama 1192 szigetet foglal magába, a legtöbb közülük lakatlan. Ha tehát zavartalan romantikára vágyunk, egy ilyen szigetet kell bevennünk (értsd megfizetnünk) A Rangali szigetet egy gyaloghíd köti össze a Ranglifinolhuval, mindkettőt csodaszép víz veszi körül. A szálloda pazar és a víz alatti étterem hangulatát is élvezhetjük.

Capri, Olaszország

Caprin nyugalmas percet találni elég nehéz, de este, mikor a turisták visszautaznak szállóhelyükre, a sziget valódi paradicsommá változik. A mediterrán kertben illatoznak a virágok, a gyümölcsök, és a tenger. A gyönyörű lagúnák, a régi villák romjai csodálatos kulisszát biztosítanak egy kis romantikázáshoz. 

 

 

Catalina sziget, Kalifonia

Ha egyszer átjut valaki az Újvilágba, és Los Angelesbe veti a sors, ne hagyja ki Catalinát. 35 km utazás után mediterrán csodavilág várja a romantikára vágyókat. Csillógó víztükör, festői házak, jachtok, minden, amire csak szükség lehet. Érdemes kipróbálni az üvegfenekű jachtot, amiről megcsodálhatóak a csodás tengeri állatok.


Santorini, Görögország

És hogy olyan szigetet is ajánljunk, ami magyar pénztárcának is megfizethető: Santorini a magyar párok egyik kedvence, hiszen ez az a sziget, ahol talán a világon a legszebb a naplemente. A kilátás gyönyörű, a strand különlegesen fekete a vulkanikus homoknak köszönhetően. Ki ne hagyjátok!

 

 

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
Ha téged is gyötör az álmatlanság, vesd be az alábbi trükköket.
Lifestyle
A Halak családi gondjai megoldódhatna vagy rosszabbra fordulhatnak. Napi horoszkóp.
Sztárok
Lucy Hale neve hallatán sokaknak azonnal a szépség, a tehetség és a stílus jut eszébe. Az amerikai színésznő és énekesnő, akit a legtöbben a Hazug Csajok Társasága című sorozat Aria Montgomery...