A világ legfelkapottabb bevásárlóközpontjai

Sokunkkal megesett már legalább egyszer, hogy unalmasnak tartottuk a hazai plázákat vagy éppen nem voltunk megelégedve a kínálatukkal. Ha eljutunk a lenti bevásárlóközpontokba, garantáltan nem fogunk csalódni.

Maxfield
A Maxfield egy robosztus szürke épület Los Angeles szívében. A kissé rideg külső azonban a legújabb divatos darabokat felvonultató boltokat rejti. Olyan neves márkákkal találkozhatunk itt, mint például Yamamoto, Comme des Garçons, Dolce & Gabbana és Jil Sander. A hollywoodi sztárok között is igen népszerűnek számít a Maxfield, egyebek között Victoria Beckham és Katie Holmes is gyakran ellátogat a híres plázába. A divat és a modern formák fontos szerepet játszanak nem csupán a boltok kollekcióiban, hanem az egész épületben is, mely jól látszik például a berendezésen vagy a stílusos kávézókon.

Harvey Nichols
Londonban találhatós a Harvey Nichols, mely talán az egyik legízlésesebb bevásárlóközpont egész Angliában. Ellentétben a megszokott modern, néha pedig kissé absztrakt épületekkel, melyek a mai plázákra jellemzőek, a Harvey egy régi stílusú téglaházba bújtatott luxus üzletközpont. Olyan nevek sorakoznak itt fel, mint a Dior, a Louis Vuitton, a Chanel, a Lagerfeld vagy az Armani. A Harvey Nicholsban mindenki megtalálja a legújabb divatokat és designos kiegészítőket. Ha pedig elfáradunk a vásárlásban, akkor modern és hangulatos kávézóban töltődhetünk fel, ahol igazi kávéspecialitásokat kóstolhatunk meg.

West Edmonton Mall
A West Edmonton az egyik leghihetetlenebb pláza a listán. Ez ugyanis nem egy egyszerű üzletközpont, a körülbelül nyolcszáz üzlet valamint száz étterem és kávézó mellett folyamatosan átalakítják az alsó szintet, így néha mini golfpálya és jégkorcsolyapálya is található itt, de arra is volt már példa, hogy az alsó szintet vízzel árasztották el és díszletek segítségével szigeteket alakítottak ki, közöttük pedig egy hatalmas kalózhajó volt látható. Ez annak köszönhető, hogy a West Edmontont elsősorban családoknak alakították ki, így amíg a szülők vásárolnak, addig a gyerekeknek sem kell unatkozniuk.

South Coast Plaza
A kaliforniai napsütésben vásárolni fantasztikus, a South Coast Plazaban vásárolni pedig felemelő érzés, különösen, ha valamilyen, az épületben rendezett eseménnyel egyszerre időzítjük a nézelődést. A Narancsvidék legnagyobb plázája ráadásul remek helyen található, hiszen a strand és a sétány néhány percre van csak, így a bevásárlást akár össze is köthetjük egy kellemes sétával és napozással. Természetesen itt is a legnagyobb szerepet a divat kapta, így senkinek sem kell attól tartania, hogy nem találja meg, amit szeretne, hiszen csodálatos ruha- és cipőköltemények, valamint a legdivatosabb kiegészítők széles tárházából válogathatunk.

Oldalak

Lifestyle
Természetesen ennek sem szabad bedőlni, és ismét csak az adatainkra utaznak a csalók Facebookon. Valóban vigyázzunk ezekkel a hirdetésekkel!
Lifestyle
A 43 éves komika eltökélte az életmódváltást, és céljától semmi sem tántoríthatta el.
Lifestyle
Milyen érzés a szex, pontosabban a behatolás férfi szemmel? 10 pasi válaszát olvashatod.