Utazás

A világ egyik legkísértetiesebb kastélya, ahol tolonganak a szellemek - a Winchester-ház igaz története

Elég ijesztő a Szellemek háza című horrorfilm, de a benne szereplő valódi helyszín, a Winchester-ház és Sarah Winchester igaz története még kísértetiesebb.

A ház Sarah Winchester ötlete volt, a Winchester vagyon örököse, és a ház építésének 1884 -es kezdete óta pletykák kavarognak az építkezésről, a lakókról és a végtelennek tűnő labirintusról, amely a South Winchester Blvd 525. szám alatt található San Jose -ban.

2018 -ban Helen Mirren játszotta a Szellemek Háza c. filmben Sarah Winchester szerepét. A történet átvette a pletykákat a ház kísérteteiről, és a nőről, akit megőrjítettek a szellemek. A film forgatására a tényleges Winchester-házban került sor.

De mitől olyan kísérteties a ház és vonzza folyamatosan a turistákat?

Kattints a képgalériára és megtudod!

Sarah Winchester Ma a ház Winchester ház néven ismert, de építése idején egyszerűen Sarah Winchester háza volt. Sarah Winchester William Wirt Winchester özvegye, a Winchester Repeating Arms Company lőfegyvergyártó cég örököse. Az 1840 körül született Sarah Winchester. A kiváltságok világában nőtt fel. Négy nyelven beszélt, a környék legjobb iskoláiba járt, jól házasodott, és született egy lánya, Annie, aki fiatalon meghalt, őt pedig az apja, William követte egy évtizeddel később.
Kattints a további képekért!

leadkép: instagram

Bemutatunk öt kísértetjárta kastélyt, melyektől garantáltan kiráz a hideg!

Oldalak

Utazás
Lifestyle
A Mérlegnek meg kell válnia valakitől, aki egykor fontos volt neki. Napi horoszkóp!
Sztárok
Volt kitől örökölnie a szépségét: Nicole Kidman megszólalásig hasonlít gyönyörű édesanyjára.
Sztárok
Peg Entwistle képtelen volt feldolgozni, hogy sosem sikerült befutnia filmsztárként, ezért tragikusan fiatalon, mindössze 24 esztendősen végzetes lépésre szánta el magát...