Utazás

A világ egyik legkísértetiesebb kastélya, ahol tolonganak a szellemek - a Winchester-ház igaz története

Elég ijesztő a Szellemek háza című horrorfilm, de a benne szereplő valódi helyszín, a Winchester-ház és Sarah Winchester igaz története még kísértetiesebb.

A ház Sarah Winchester ötlete volt, a Winchester vagyon örököse, és a ház építésének 1884 -es kezdete óta pletykák kavarognak az építkezésről, a lakókról és a végtelennek tűnő labirintusról, amely a South Winchester Blvd 525. szám alatt található San Jose -ban.

2018 -ban Helen Mirren játszotta a Szellemek Háza c. filmben Sarah Winchester szerepét. A történet átvette a pletykákat a ház kísérteteiről, és a nőről, akit megőrjítettek a szellemek. A film forgatására a tényleges Winchester-házban került sor.

De mitől olyan kísérteties a ház és vonzza folyamatosan a turistákat?

Kattints a képgalériára és megtudod!

Sarah Winchester Ma a ház Winchester ház néven ismert, de építése idején egyszerűen Sarah Winchester háza volt. Sarah Winchester William Wirt Winchester özvegye, a Winchester Repeating Arms Company lőfegyvergyártó cég örököse. Az 1840 körül született Sarah Winchester. A kiváltságok világában nőtt fel. Négy nyelven beszélt, a környék legjobb iskoláiba járt, jól házasodott, és született egy lánya, Annie, aki fiatalon meghalt, őt pedig az apja, William követte egy évtizeddel később.
Kattints a további képekért!

leadkép: instagram

Bemutatunk öt kísértetjárta kastélyt, melyektől garantáltan kiráz a hideg!

Oldalak

Utazás
Egészség
Nem árt tisztában lennünk azzal, hogy bizonyos gyógyszerek szedése mellett pár dolgot ki kell iktatnunk az étrendünkből, hiszen ezek növelhetik a trombózisveszélyt is, ha a hatóanyagok kölcsönhatásba...
Lifestyle
A megemelkedett rezsiárak mellett sorra húzzák le a redőnyt éttermek és üzletek is, hiszen nem tudnak annyi bevételt termelni, hogy túléljenek. Ez azt is jelenti, hogy tömegek veszítik el az...
Lifestyle
Innentől kedve a cégeknek lehetősége van euróban vagy amerikai dollárban befizeti az iparűzési adót.