Elképesztő, ennyiért lakást sem veszel: 5 sziget, ami fillérekért eladó!

Ilyen nincs, de mégis van.

Olcsó helyek

Álmodoztál már valaha arról, hogy egyszer lesz egy saját szigeted? Nos, van egy jó hírünk: sem Johnny Depp-nek, sem Leonardo DiCaprio-nak, sem milliárdosnak nem kell ahhoz lenned, hogy megvásárolj egy szigetet. Vannak helyek ugyanis, ahol gyakorlatilag egy kisebb budapesti lakás áráért megvásárolhatsz egyet. Vagy többet.

Piaçabuçu-szigetek, Brazília

Nem egy, hanem rögtön hat sziget tulajdonosává válhatsz, ha van 23 millió forintod! Az Északkelet-Brazíliában található, São Francisco folyó partján fekvő Piaçabuçu-szigetek ugyanis festői kilátásostul, egyedülálló vadvilágostul eladósorba kerültek. Az igazsághoz azért hozzátartozik, hogy a sziget megszerzésekor egy 99 éves használati jogot is vásárolsz, no és persze adóznod is kell utána.

Little Rock-sziget, Kanada

8 hektárnyi mennyország – a kanadai Little Rock-sziget tényleg egy olyan hely, ahol igazi álomházat építhetnél. Lenne egy csodás, fehér homokos tengerpartod, egy gyönyörű fenyőerdőd egy olyan helyen, amelyet szerencsére elkerülnek a szomszédos szigetek viharai és hurrikánjai. És mindez, tudod, mennyibe kerül? Kicsivel több mint 21 millió forintba. De akkor mégis miért nem kapkodnak utána? Semmi trükk nincs benne, csupán annyi, hogy megannyi magánsziget árasztja el a kanadai piacot.

További szigetekért lapozz!

Fotók: instagram.com/guiaviajarmais, facebook.com/Vladi Private Islands

Oldalak

Szólj hozzá Te is!