Utazás

5 kihagyhatatlan program augusztus 20-ra – ezekkel be is lesz táblázva a hosszú hétvégéd

Még nem tudod, mihez kezdj az augusztus 20-i hosszú hétvégén? Van itt néhány szuper programtipp, ami egy-kettőre véget vethet a találgatásnak. Államalapításunk alkalmából számos szervező izgalmas rendezvényekkel és színes programokkal várják a kikapcsolódni és szórakozni vágyókat.

A három és fél napos Szent István Napok alkalmából Budapest valóságos fesztiválhelyszínné változik. A szokásos Duna-parti tűzijátékon kívül temérdek helyszínen izgalmas és szórakoztató programokkal várnak mindenkit. A teljesség igénye nélkül mutatunk 5 szuperprogramot, amit kár lenne kihagyni:

Találkozás Csukás István mesehőseivel Gyerekligetben

Augusztus 20-án megnyitja kapuit a Gyerekliget. Két napon keresztül a gyerkőcök birodalmává válik Vajdahunyad várától a Kós Károly sétányig húzódó terület. Olyan kivételes és izgalmas programok várnak a kicsikre, mint a herceg- és hercegnőképzés, mellette pedig fellépnek a Tűzmadarak vásári mutatványosai, a Simorág TánCirkusz, valamint az István és Gizella óriásbábok. A Tekergőtérben játék-installációkkal készülnek, valamint a Pintyőke „cirkuszban” Koltai Vivi, Sütő András és Vincze Márton színészek mesélésében, akik megelevenítik Csukás István lekedveltebb mesehőseit.

Lapozz tovább, a cikk folytatódik!

fotókredit/ látványterv: Michac Gábor

Oldalak

Utazás
Lifestyle
Mindig elszaladsz még pisilni, mielőtt elindulnál otthonról? Azonnal abba kell hagynod!
Sztárok
Matthew McConaughey három gyermek büszke édesapja, akikkel nagyon erős és különleges kapcsolatot ápol – idősebbik fia ráadásul annyira hasonlít rá, hogy akár egymás tükörképei is lehetnének.
Sztárok
Gisele Bündchen kis túlzással az egész világot lenyűgözte legújabb képével, ahol semmilyen textil nem takarja idomait.