4 mesés város Magyarországon, amit legalább egyszer látnod kell

Újra elérkezett az ősz, de a kissé hűvösebb időjárás ellenére sem érdemes bezárkóznunk a szobánkba. Inkább használjuk ki az utolsó még kellemes hőmérsékletű napokat és látogassunk el valamelyik hazai városunkba. Összegyűjtöttünk 4 kihagyhatatlan települést, ahova mindenképp érdemes ellátogatnunk egy kis kikapcsolódásra.

Zirc

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Az ország legmagasabban fekvő városa nagyjából 900 éves múltra tekint vissza. Számtalan látványosság közül válogathatunk, ha ellátogatunk ebbe a mesés kisvárosba. Elsődleges jelképe a városnak a ciszterci Bazilika minor, illetve a ciszterci monostor. De semmiképp sem érdemes kihagynunk az arborétumot és Reguly Antal Műemlékkönyvtárat sem. Ha pedig kirándulni támad kedvünk, akkor érdemes felfedezni a Cuha-völgyet, a Kőris hegyet vagy a Gerence-patak völgyét.

Sopron

A hűség városába még így ősszel is érdemes ellátogatnunk, hiszen a különböző kulturális programok mellett érdemes a környező erdőkben is egy-egy kirándulást tennünk. De Sopronból akár Ausztriába is tehetünk egy nagyobb kitérőt. A város ráadásul a soproni borvidék központja, így pihenésként mindenképp érdemes valamelyik hangulatos pincét meglátogatni.

Oldalak

Lifestyle
Rengeteg lakberendezési tárgy közül választhatsz, hogy feldobd az otthonod, ezért fontos tudni, hogy mely stílusokat érdemes elkerülni.
Fashion&Beauty
Irina Shayk egy nagyon különleges összeállításban jelent meg a vörös szőnyegen a minap.
Egészség
Ez a szervünk az, ami felelős testünk méregtelenítéséért, így egészségünk érdekében jobban tesszük, ha nem mérgezzük szándékosan!