Utazás

Szóval így néznek ki az idegenek? UFO lopózott be egy férfi hálószobájába, hátborzongató videó készült az esetről

Az egész világháló egy rejtélyes, 16 évvel ezelőtt készült videófelvételen pörög.

Másfél évtized után is megmozgatja az emberek képzeletét

Nincs olyan hét (sőt lassacskán már egyetlen olyan nap sincs), hogy ne hallanánk újabb és újabb sokkoló UFO-észlelésekről. Fontos persze hozzátennünk, hogy e "harmadik típusú találkozások" döntő többsége vagy merő képzelgés, vagy egy égi jelenség totális félreértelmezése (a horizonton "kiszúrt" földönkívüliek ugyanis legtöbbször műholdak, repülőgépek vagy épp teljesen ártalmatlan és hétköznapi optikai jelenségek), de azért akad egy-egy olyan eset, amit érdemes komolyan vennünk.

Az pedig kifejezetten ritkaságnak számít, amikor egy UFO-felvétel még a debütálása utáni évtizedekben is nagy "népszerűségnek" örvend, és alaposan megmozgatja az idegen létformák iránt érdeklődő közönség termékeny képzeletét. Pedig ez a helyzet egy 2006-ban készült videóval, melyen egyes állítások szerint egy földönkívüli látható, s mely hosszú idő után először "perzselte fel" a világhálót. Nos, sikerült kíváncsivá tennünk?

Fotó: 123rf

Akkor lapozz, mutatjuk a nagy port kavart videót!

Oldalak

Utazás
Sztárok
A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik...
Fashion&Beauty
Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.
Sztárok
Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.