Sztárok

Zalatnay Sarolta: Félek az első októberi gázszámlától, nem tudok spórolni a fűtésen

A legendás énekesnő kertelés nélkül vallotta be: az energiaválság őt is arra ösztönözte, hogy összébb húzza a nadrágszíjat, a fűtésen azonban nem szeretne takarékoskodni.

"Megtanultam szerényen élni"

A mostani energiaválság nem csupán az átlagembereket, de a hazai sztárvilág jeles képviselőit is próbára teszi. A legendás énekesnő, Zalatnay Sarolta nemrégiben a Meglepetés magazinnak adott interjút, melyben nemcsak karrierjéről, mindennapjairól, a megtett útról, vagy épp egészségi állapotáról nyilatkozott, de az energiaválsággal kapcsolatban is megosztotta gondolatait. A közkedvelt zenei előadó kerek perec kijelentette: a rezsiár-növekedés őt is érzékenyen érinti, már csak azért is, mert - sokakkal ellentétben - képtelen a fűtésen spórolni.

"Félek az első októberi gázszámlától, a fűtésen nem tudok spórolni. Nem lehet hideg a házban, nem fázhatok meg, mert ha elmegy a hangom, nem tudok fellépni és pénzt keresni. Ha a gázon nem, a villanyon igyekszem takarékoskodni, és az öltözködést is megoldom a régi ruháimból" - fogalmazott Zalatnay, aki hozzátette: nem költi a pénzét drága ruhákra vagy épp kiegészítőkre, sőt elmondása szerint csak pislog azon, "hogy egy-két magyar rappernek hétmillió forintos karórája van".

A 74 esztendős énekesnő bevallotta: "Nekem nincs ennyi pénzem. Nem irigylem tőlük, de ha lenne megtakarításom, akkor sem luxusdolgokra költeném. Megtanultam szerényen élni."

Az egykori televíziós és férje újabb cégben váltak tulajdonosokká.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Katalin hercegné elragadó titkot árult el középső gyermekéről, Saroltáról. Mint kiderült, a hercegnőnek van egy hobbija, aminek bármikor, bármilyen körülmények között szívesen hódol.
Sztárok
Szeptember 28-án lett volna 100 éves Kabos László Jászai Mari-díjas színész, komikus, a nevettetés mestere, akit kis Kabosként zárt szívébe a közönség az elmúlt évtizedekben.
Fashion&Beauty
A haj egészsége nemcsak attól függ, hogy mit viszünk be a testünkbe, hanem attól is, hogy milyen gondoskodást nyújtunk hajszálainknak.