Sztárok

54 évesen már senki nem ismeri fel a Xena: A harcos hercegnő fekete amazonját - Fotók

A 90-es évek egyik kultikus sorozata volt, a főszerepet egy új-zélandi színésznő kapta meg, aki lassan már az 55-öt tölti majd.

Amazon

1995-től került képernyőre, majd hat évadon át futott nagy sikerrel, s szinte az egész világot meghódította. A Xena: a harcos hercegnő főszerepét egy akkor alig 26 éves színésznő kapta meg. Lucy Lawless 134 epizódban alakította a törvényen kívüliek vezetőjét, aki egy ideig gyilkolt és fosztogatott, majd átállt a jó oldalra és a jóért kezdett harcolni. Különleges harci technikái és fegyverei épp úgy nyűgözték le a világot, mint fantasztikus alakja és méretes dekoltázsa - írja a TWN.hu.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A 28 éves fitnesz influenszer élete legkínosabb pillanatáról rántotta le a leplet - ennél rosszabbat tényleg nehéz elképzelni.
Lifestyle
Szeretek a szavakkal játszani, és ahogy leírtam ezt a címet, feltűnt, hogy az el-altatniban benne van, hogy el. Tőlünk el, vagyis a távolítás. A fel-tölteniben pedig az emelés, akár a felemelés a...
Lifestyle
A gyerekek néha mondanak furcsa dolgokat, de ha ilyesmit hallanánk tőlük, biztosan mi is kifutnánk a világból. Íme 9 sokat sejtető, mégis hátborzongató mondat, amit gyerekek a szüleinknek mondtak.