Xantus Barbara őszintén mesélt 16 évvel fiatalabb szerelméről

A 34 éves férfi alaposan felforgatta a színésznő életét.

Félt a kapcsolattól

A Turay Ida Színház művésznője hat éve vált el férjétől, Szurdi Miklóstól, és bevallotta sokáig képtelen volt belegondolni egy új kapcsolatba. Az élet azonban másképp hozta, és nemrég rátalált a szerelem. "Bátorságra volt szükségem ahhoz, hogy hat évvel a válásom – egy szinte teljesen függetlenül eltöltött időszak – után kétgyerekes anyaként belemenjek ebbe a kapcsolatba" - árulta el a Story magazinnak Barbara, aki most részleteket is elárult Mr. D.-vel való románcáról.

Az igazit kereste

A Família kft. egykori Krisztája bevallotta, soha nem gondolta volna, hogy egy nála tizenhat évvel fiatalabb férfival kötheti össze az életét. "Ha korábban azt mondtam egy férfinak, hogy az igazit keresem és komoly kapcsolatra vágyom, akkor megrettent és elűnt. Mr. D.-nek is mondtam, ám nála fordítva volt, nem így reagált. Elszánttá tette és kitartóan közeledett" - idézte fel találkozásuk pillanatait Barbara.

Egyszer minden véget ér

Az 50 éves színésznő elmondta a titokzatos Mr. D. fenekestül felforgatta az életét, hiszen a nagy találkozás előtt szinte remeteéletet élt. Most azonban úgy érzik megtalálták egymásban a nagy Őt, de Barbara mindenre fel van készülve. "Nincsenek gyerekei, és azt mondja nem is akar. Ha egyszer úgy dönt, hogy mégis szeretne, és emiatt elhagyna fájna, de megértenném. Mostanra megtanultam, hogy nincs örökké, egyszer minden véget ér- sóhajtott Barbara.

Annyira megviselte a balesete, hogy döntött.

Leadfotó: facebook.com/xantus-barbara

Oldalak

Szólj hozzá Te is!