Sztárok

Lebuktak? Xantus Barbara lerántotta a leplet az igazságról: kiderült, tényleg egy párt alkot-e színészkollégájával

Xantus Barbara és Haagen Imre egy párt alkotnak a Drága örökösök című sorozatban, és a magánéletben is igen jól megértik egymást. Egy közös, összebújós kép miatt nemrég terjedni kezdett a hír, hogy a kulisszák mögött is több van köztük munkakapcsolatnál – a két színész most elárulta, igaz-e a pletyka.

Őszintén beszéltek a kapcsolatukról

Xantus Barbara és Haagen Imre korábban csak látásból ismerték egymást, de soha nem dolgoztak együtt, a Drága örökösök forgatásán találkoztak először 2020-ban – a színész alakítja a sorozat Attiláját, a színésznő pedig a karakter feleségét, Ibolyát. Mind Barbara, mind Imre közösségi oldalán találni olyan fotót, amelyen jókedvűen, összebújva láthatók, így mostanra mindenki számára egyértelművé vált, hogy valójában nemcsak kollégaként kedvelik egymást, hanem annál jóval több van köztük. De vajon a való életben is fellángolt köztük a szerelem? Részletek a galériában!

A közös civil képeik miatt korábban sokan kérdezték, mi van köztük pontosan, azonban sokáig nem lehetett tudni, mi az igazság – Barbara és Imre most úgy döntöttek, lerántják a leplet a kapcsolatukról és őszintén mesélnek arról, hogyan találtak egymásra.
Kattints a további képekért!

Xantus Barbara és Szurdi Miklós lánya, Panna még csak 25 éves, de már most bontogatni kezdte a szárnyait a színpadon.

Leadfotó: Instagram/ barbaraxantus

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Az ausztrál személyi edző, Dylan Rivier összeszedte azokat a leggyakoribb hibákat, amiket szinte mindenki elkövet - talán te is, úgy, hogy eddig észre sem vetted.
Lifestyle
Önmagában már az is érdekes, ha az embernek ikertestvére van, a 23 éves lányok története azonban az orvosok szerint is példa nélküli.
Recept
Ha nincs kedved sokat állni a konyhában, ez a görög szendvics tökéletes választás lehet neked, de akár a gyermekednek is csomagolhatod a suliba, táborba!