X-Faktor: Puskás-Dallos Peti elárulta, mit gondol a mentoráltjairól

Sok-sok drámával, izgalommal és meglepetéssel véget értek múlt héten az X-Faktor mentorházas részei, szombat este 8-kor már az élő showban izgulhatsz a kedvenceidért.

Újabb tehetségek az X-Faktor színpadán

Drámai fordulatokon vannak túl az X-Faktor jubileumi 10. évadának versenyzői, no meg persze a mentorok is: múlt hétvégén a zsűrinek sikerült kiválasztania a kategóriájukból azt a három személyt, akit az élő show-ba visznek – a mentoroknak nem volt könnyű dolguk, végül azonban sikerült összeállítaniuk a saját csapataikat. A 22 év felettiekről Gáspár Laci döntött, aki Kocsis Paulinát és Balogh Imrét, azaz Imi Plazát választotta ki, mentortársai pedig Mohácsi Anett és Catherine Dederick, azaz Mardoll közül utóbbinak szavaztak bizalmat.

A zenekarok kategóriájának is meglettek a fix tagjai: Csobot Adél a The Palace és a The Harmonies mellett döntött, a Beneath My Skin-t pedig a másik három mentor juttatta tovább.

A fiúk csapatának két tagját ByeAlex jelölte ki, akinek egyértelmű volt, hogy Mehringer Marcival és Balázs Alexszel megy az élő showba, mentortársai pedig Tóth Rolandot választották harmadiknak.

Puskás-Dallos Peti kapta a lányok kategóriáját, az énekes pedig első körben Nagy Regina Martinát és Ferenczi Kamillát választotta – másik két versenyzőjének sorsát a zsűritársaira bízta, akik végül Tabatabai Nejad Flóra mellett tették le a voksukat. A The Biebers frontembere most a Femcafe.hu-nak elárulta, mit gondol a csapatáról, hogyan készülnek az első élő adásra, valamint megosztott néhány különleges kulisszatitkot is.

Lapozz tovább a részletekért!

Oldalak