Sztárok

„Nem volt igazságos” – ByeAlex szerint a mentorok taktikázása miatt nem jutott a döntőbe Mehringer Marci

A 19 éves énekes számára csupán egy hajszálon múlt, hogy nem ő lett az X-Faktor 10., jubileumi évadának egyik döntőse.

Elszabadultak az indulatok

Mint ahogyan arról mi is beszámoltunk, összeállt az X-Faktor 2021-es évadának döntős mezőnye a negyedik élő show végén: a fináléba Ferenczi Kamilla, Kocsis Paulina, valamint ByeAlex egyik mentoráltja, Alee jutott – utóbbi végül kiejtette a népszerű énekes másik versenyzőjét, Mehringer Marcit, ugyanis a két fiú közül került ki a harmadik továbbjutó. Az adás végén és után aztán a nagy lett a felháborodás a nézők körében, valamint Alexnél is, aki úgy gondolja, egyáltalán nem volt fair Gáspár Laci és Puskás-Dallos Peti tegnapi „játéka”, erről pedig közösségi oldalán is kifejtette véleményét. Az énekes szerint Laci és Peti taktikáztak, és direkt nem adtak széket Alee-nak és Marcinak, hiszen ha valamelyikük leül, az azt jelentette volna, hogy Paulina vagy Kamilla esik ki, így viszont ByeAlex két mentoráltja közül az egyikre a biztos búcsú várt – végül Marci lett az, aki épphogy elbukta a döntőbe jutást.

„A tegnap este számunkra Marci kiesésével végződött. Lehet haragos volt a viselkedésem, de nem haragszom a mentorokra, szeretem, tisztelem őket; a barátaim. Nem is tudom elképzelni, hogy Gáspár Lacira vagy Puskás Petire ne bajtársaimként és barátaimként tekintsek, hiszen az elmúlt öt év egy fura családdá rakott össze minket” – kezdte friss bejegyzését ByeAlex az Instagramon, akinek írása azonban itt még nem ért véget, Marci kieséséről bizony kemény véleményt fogalmazott meg.
Kattints a további képekért!

15 éve hunyt el a pop királya, ám halálával kapcsolatban a mai napig számos elmélet kering.

Leadfotó: Instagram/byealexittvan

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Árpa Attilára ismét rátalált a szerelem, valamint a boldogság. Ráadásul az is lelepleződött, hogy egy korábbi barátnőjével békült ki.
Lifestyle
A halálos betegségben szenvedő egykori ügyvéd állapota drasztikusan romlik, Karsai Dániel mégsem gondol arra, hogy feladja a küzdelmet.
Utazás
Nem árt képben lenni, hogy milyen változások vannak a Balatonnál. Bár most még túl kell lendülnünk egy hidegfronton, de utána indul lassan a szezon.