Wossala Rozina édesanyja mesélt, nem volt egyszerű a gyerekkor

Wossala Rozina igazi rosszcsont volt gyerekkorában, édesanyja hiába tiltotta számtalan dolgotól, ő csak azért is csinálta ezeket. Mára már különlegesen jó a kapcsolatuk, összeköltözésről azonban hallani sem akarnak.

Nem volt könnyű Wossala Rozinával

Wossala Rozina és édesanyja, Kánya Kata között igen különleges kapcsolat van. Utóbbi egyedülálló anyaként nevelte fel gyermekét ez pedig számtalan nehéz helyzetet szült, ám a szeretet és az elfogadás, a türelem minden próbára megoldást jelentett. Erről meséltek a Best magazin legújabb számában.

"Nagyon korán csinált mindent, háromhetesen megfordult, hat hónaposan állt, no ettől annyira megijedtem, hogy hívtam a gyerekorvost, nincs-e valami baj. A doki nevetett. Aztán jött a sokat emlegetett kamaszkor, és miután Rozi mindig is makacs, öntörvényű lány volt, sokszor nem volt könnyű vele, voltak meccseink. Az volt a mázlija, hogy nekem hihetetlenül boldog, szeretetteljes, bizalommal teli gyerekkorom volt, így arra gondoltam, ha úgy csinálok sok mindent, ahogy a szüleim, az neki is jó lesz. Nem mindig jött be. Gyakran eszembe jutnak a pszichológus, Vekerdy Tamás mondatai: nem kell tökéletes anyának lenni.

Biztos hibáztam, volt, amit rosszul csináltam, de egyet tudok, Rozit mindig feltétel nélkül szerettem, ezért megkaptam tőle a feltétel nélküli bizalmat, őszinteséget. Ez kölcsönös volt, ezért én mindenben támogattam, és elég nagy szabadságot hagytam neki."

A gyereknek egyformán szüksége van anyára és apára, ez a lányom kamaszkorában érezhető volt, a hétköznapokban nekem kellett mindenben egyedül döntenem. Mondjuk, borzalmas dolgokat talált ki, pirosra festette a haját, úgy ment iskolába, amiből persze óriási balhé lett. De egyet biztosan állíthatok: Rozi soha nem vert át, nem hazudott, inkább addig szívta a vérem, amíg meg nem engedtem, amit szeretne. Ha nem engedtem, akkor nem csinálta, de akkor a sírba vitt. A végén mindig ő győzött."

Lapozz, a cikk folytatódik!

Oldalak

  • 1
  • 2