Will Smith nyilvánosan is bevallotta: nyitott házasságban él feleségével, mindketten szeretőket tartanak

A közkedvelt amerikai sztárpár szaftos hálószobatitkairól már eddig is pletykáltak, de ez az első alkalom, hogy az egyik fél személyesen is megerősíti a merész mendemondákat.

Nem monogám házasságban élnek

Már tavaly óta arról pletykálnak, hogy a népszerű hollywoodi sztár, Will Smith, és felesége, Jada Pinkett-Smith színésznő titokban nyitott házasságban él. Az álompár szinte emberemlékezet óta együtt van, afféle sajátos intézménynek számítanak Hollywoodban, ezért is ütött szíven sokakat, amikor kiderült, hogy Jada fejét egy nálánál húsz évvel fiatalabb énekes csavarta el, románcukhoz pedig állítólag világhíres férje is beleegyezését adta.

Jada Pinkett és Will 1997-ben, 24 évvel ezelőtt mondták ki a boldogító igent. Mindketten népszerű színészek Hollywoodban: Will olyan mozikkal lett világhírű, mint a Men in Black, a Bad Boys vagy épp A függetlenség napja, míg Jada Pinkett főként a Mátrix-sorozatból lehet ismerős a közönségnek.

Tavaly még arról szóltak a hírek, hogy a két színész már a válást fontolgatja, ám kisvártatva kiderült, hogy erről szó sincs. Azzal kapcsolatban viszont, hogy a filmcsillagok nem monogán házasságban élnek, a mai napig tartja magát a pletyka. Most maga Will Smith vetett véget a feltételezéseknek, ugyanis nyilvánosan szólalt meg az ügyben.

Fotó: Profimedia - Red Dot

Lapozz, tudd meg, mit mondott pontosan a világsztár!

Oldalak

  • 1
  • 2