A híres énekesnő drámai vallomása: nemi erőszakban veszítette el a szüzességét

Az énekesnő tizenéves volt, amikor sokkal idősebb támadója megerőszakolta.

Kamaszként érte traumatikus élmény

25 évvel a szörnyű incidens után törte meg a csendet a népszerű angol énekesnő, dalszövegíró és modell. Sophie Ellis-Bextor 17 éves korában lett nemi erőszak áldozata, és minderről hamarosan megjelenő Spinning Plates című életrajzi könyvében beszélt először, amiből a minap megjelent egy rövid részlet – írta meg a The Sun. Ebben a most 42 éves popsztár leírja, hogy egy koncerten ismerte meg a férfit, akinek nem árulta el a nevét. A buli után az akkor 29 éves férfi felhívta a lakására, hogy megmutassa a tankönyveit a történelmet tanuló Sophie-nak, de innentől kezdve felgyorsultak az események: csókolózni kezdtek, majd a lány minden tiltakozása ellenére a Jimnek nevezett férfi levetkőztette őt.

Hallottam, hogyan azt mondom, hogy ne csinálja, nem akarom, de nem változtatott semmin. Nem hallgatott rám, szexelt velem és én annyira szégyelltem magam. Így vesztettem el a szüzességem, és olyan ostobának éreztem magam miatta” – idézte fel a történteket az énekesnő, aki bevallotta: sokáig nem volt tisztában vele, hogy szexuális erőszak áldozata lett.

Nem tapasztaltam túlzott fizikai erőszakot, nem fogott le és nem kiabált rám. Annyi történt, hogy nem hallgatott rám. Abból a két emberből, aki ott volt, egy igent mondott, a másik nemet, és az igen-ember így is megtette, amit akart. Ahogy egyre idősebb lettem, úgy tűnt egyre durvábbnak, hogy egy 29 éves férfi figyelmen kívül hagyta, mit akar egy tizenhétéves”- fogalmazott Ellis-Bextor, aki amiatt is hibáztatta magát, hogy ennyi ideig nem beszélt az esetről.

Az énekesnő mára ötgyermekes anyuka, bár felvállalta a vele történteket, nem szeretné megnevezni és megalázni az elkövetőt. Ehelyett arra koncentrál, hogy megtanítsa a fiainak a beleegyezés koncepcióját és fontosságát.

Hihetetlen borzalmakat kellett átélnie Alanis Morissettének, amiről egy új dokumentumfilmben vallott őszintén.

Leadfotó: 123rf

Oldalak