Sztárok

Mégsem válnak! Will Smith és felesége továbbra is nyitott házasságban folytatják

Bár sokan elítélik a két világsztár kapcsolatának természetét, ők úgy döntöttek, hogy mégsem szakítanak. Az is kiderült, hogy nem kizárólag a szeretet és a ragaszkodás tartja együtt Hollywood A-listás házaspárját.

Sokáig titkolták, hogy válságban van kapcsolatuk

Már hosszú évek óta pletykálják Hollywoodban, hogy válságba jutott az Oscar-díjra jelölt amerikai színész és többszörös Grammy-díjnyertes hiphopelőadó, Will Smith és felesége, Jada Pinkett-Smith színész-táncosnő házassága. Az 1997 óta házastársként élő pár azonban az elmúlt évek alatt egyszer sem mesélt arról, hogy a szóbeszdnek van valóságalapja, ugyanis komoly érzelmi válságon mentek keresztül. Így volt ez egészen 2018-ig, mikor Will felesége saját beszélgetős műsort indított, a Red Table Talkot, ahol egy váratlan húzásként Will kapott helyet a vendég székében és őszintén mesélt a kapcsolatuk legrosszabb időszakáról.

"Volt egy időszak, amikor édesanyád felkelt és 45 napon keresztül folyamatosan sírt. Még naplót is vezettem erről. Minden reggel így indult. Úgy hiszem, ez volt a házasságunk legrosszabb periódusa, szörnyen éreztem magam" - mondta annak idején Will a lányának a műsorban, aki Jada édesanyja mellett állandó vendég. Később a színész azt állította, hogy tulajdoképpen már nem is tartják magukat a klasszikus értelemben vett házaspárnak - amivel egyáltalán nem túlzott, mivel felesége hosszú hónapokig egy August Alsina nevű rapper barátnője volt.

A kendőzetlen kijelentésre azonban a sztár neje rögtön felkapta a fejét, mire Will pontosított: inkább élettársakként definiálná magukat, mert úgy véli, hogy a társadalom nem tekint házasságként a nyílt kapcsolatban élő emberkre - ők ugyanis éveken át másokkal is folytattak hosszabb, rövidebb viszonyokat.

Borítékolták a válást

Az elhangzott kijelentések után sokan azt gondolták, hogy csak egy válás médiakommunikációjának ágyazott meg a házaspár, azonban az idő mégsem ezt a feltételezést igazolta. Jada és Will egyáltalán nem szeretne különválni egymástól. Egyfelől összeköti őket két közös gyermekük, valamint közös vagyonuk és vállalkozásaik. Másfelől laza erkölcseik ellenére is ragaszkodnak ahhoz, hogy együtt legyenek. A rossz nyelvek szerint azonban felesleges idekeverni az érzelmeket. A sztárpár válása ugyanis óriási anyagi problémákat vonna maga után.

További részletek a galériában!

A hollywoodi sztárpár nem véletlen húzza-halasztja a válást. A pénzügyi tét ugyanis nem kevés: 270 millió dollár, vagyis 81 milliárd forint.
Kattints a további képekért!

Alig két hete szakított a sztárpár, de máris együtt látták őket abban az étteremben, ahol az első randijuk is volt. Új információk láttak napvilágot arról, hogyan viselik a szakítást a páros tagjai.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Lifestyle
A kelet-oroszországi Jakutföld lakói találtak rá anno a fagyott 44 ezer éves farkasra. Az állatot így kiváló állapotban vizsgálhatták meg a kutatók.
Fashion&Beauty
Idén újra divatba jöttek az egyrészes fürdőruhák, Sydney Sweeney pedig le is csapott néhányra, amelyek tökéletesen mutattak irigylésre méltó alakján.
Sztárok
Kihirdették a Szentkirályi Tehetségprogram három nyertesét, amelyben ezúttal női sportolók diadalmaskodtak. A szakmai zsűri a 14-18 éves fiatal sportolók közül választotta ki azt a hármat, akiknek a...