Az aputest már a múlté: Will Smith ismét kipattintotta magát - Videó

A csibészes mosolyú hollywoodi sztár elhanyagolta a testedzést a karanténidőszakban, ám mikor a Covid-őrület lecsengett, újult erővel rohamozta meg a konditermet, szívós, kitartó munkája pedig meg is hozta gyümölcsét.

Elengedte magát a karantén alatt

Ha egy negyvenes-ötvenes éveit taposó amerikai színész hirtelen meghízik, a bulvársajtó rögtön ráragasztja a szokásos bélyeget: "aputestet növesztett". Sokak számára már maga a kifejezés is sértő, s úgy vélik, kimeríti a "body shaming" fogalmát (pedig talán nem is tudják, hogy manapság már az "anyutest" elnevezés is dívik), ugyanakkor pedig az ellentábor képviselői is egyre aktívabbak, hiszen tudvalevő, hogy már mozgalmak, kampányok is indultak az aputest népszerűsítéséért.

Kérdés persze, hogy egy középkorú színésztől mennyire várható el, hogy Schwarzenegger fénykorát idéző izomzattal nyűgözze le a közönségét. Egy bizonyos kor után a férfiak és a nők egyaránt hízékonyabbak, ráadásul egyes színészek imidzséhez szinte már hozzá is nőtt a testesebb, vaskosabb alkatuk. Will Smith persze nem tartozik közéjük: Hollywood kisfiús mosolyú mókamestere már évtizedekkel ezelőtt megvillantotta impozáns izomzatát az akkori sikerfilmjeiben, és azóta is mindig remek formában mutatkozott a vásznon. A karanténidőszak azonban őt is arra késztette, hogy kicsit elengedje magát, aminek persze meg is lett a következménye. Az 53 éves színész is aputestet növesztett, ugyanakkor eltökélte, hogy ha törik, ha szakad, visszanyeri régi formáját. Lássuk, mire jutott az elmúlt hónapokban!

Lapozz, mutatjuk, mennyit fejlődött a világsztár pár hónap alatt!

Oldalak

  • 1
  • 2