VV Anikó már nyert

Bár még nincs vége a ValóVilág negyedik szériájának, a villa szépe előtt máris fényes karrier áll, akár nyer, akár nem. Hozzáértők szerint ugyanis könnyedén megállná a helyét a modellszakmában.

Anikó egy szépségversenyről esett a villába. Nem volt egy egész napja sem felkészülni az újabb megmérettetésre, a 2010-es Miss Hungary döntője után, de máris a villában találta magát. Először szexis külsejével és szépségével hívta fel a figyelmet magára, de Oliverrel való kapcsolata nagyot lendített népszerűségén, így akár a győzelemre is van esélye.

Mindenesetre akár nyer, akár nem, Anikó karrierje már biztosítva van a villán kívül is, ugyanis a Miss Hungary szervezője szerint, fényes pályát futhat be a modellszakmában, ami tárt karokkal várja, mikor kijön a villából.

A szépségverseny folyamán jópár kép készült Anikóról, amik alapján akár Bódi Sylvi utóda is lehetne, aki a Bors kérésére véleményezte is a lány képeit. Sylvi azt nyilatkozta a magazinnak, hogy Anikó rendkívül jó alakú és egy kis rutinnal hamar bele is jönne a modellkedésbe, de a folyamatos kamera előtti mozgás a villában talán segíthet is. Amikor pedig majd kijön a villából, tárt karokkal várja majd modelliskolájában.

Oldalak