Sztárok

Megtörte a csendet Vitray Tamás: először árult el kulisszatitkokat rejtélyes szerelméről

Az utóbbi években többször is bejelentette már, hogy visszavonul, ám mivel munkakedve és teherbírása mit sem csappant az idő múlásával, nemrég úgy határozott, visszatér a rivaldafénybe. Négy évvel ezelőtti válása után ráadásul a szerelem is rátalált Vitray Tamásra, aki nem is lehetne boldogabb.

Még mindig kíváncsi a világra

Többször bejelentette már, hogy visszavonul a rivaldafénytől, ám Vitray Tamás sosem tudott véglegesen szakítani a mesterségével. A Kossuth-díjas tévés munkakedve és teherbírása máig átlagon felülinek mondható - mindezt ékesen bizonyítja, hogy 90 esztendősen úgy döntött, visszatér imádott szakmájához. Vitray a közelmúltban jelentette be, hogy önálló YouTube-csatornával rukkol elő, mely egyébként egy izgalmas családi vállalkozásnak ígérkezik (a riporter fiai és unokája is részt vesznek a projektben), és hosszú évtizedek után látható lesz emblematikus műsora, a Csak ülök és mesélek modernizált változata is. Az újságíró nem csupán nagyszabású szakmai céljairól, de magánéletéről is mesélt a Story magazinnak.

A Story-nak Vitray elmondta: most még minden, a Csak ülök és mesélekkel kapcsolatos munkafolyamatban aktívan részt vesz.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Sztárok
Sztárok
Nem titok, hogy rengetegen Krausz Gábor és Mikes Anna miatt nézték a Dancing with the Stars műsorát. A nézők beleélték magukat, hogy egy szappanopera elején járnak, és szurkoltak, hogy a pár...
Sztárok
Mielőtt hozzáment Károlyhoz, Kamilla nagyon konkrét figyelmeztetést kapott II. Erzsébettől, aki pontosan tudta, menyének mire kell számítania – ő azonban nem hallgatott a néhai uralkodóra.
Sztárok
Egyre nagyobb feltűnést kelt Liv Freundlich, aki lángvörös hajával és bájos vonásaival ma már inkább Julianne Moore ikernővérének, mintsem lánygyermekének tűnik.