Sztárok

Otthagyta feleségét a magyar tévés a népszerű színésznőért, ám végül őt is megcsalta: ezért vált el valójában Vitray Tamás és Földi Teri

Földi Teri két évvel ezelőtt, 2020. június 2-án távozott az élők sorából: halála mélyen megrázta az országot, és persze volt férjét, Vitray Tamást is, akivel a színésznő 10 évig élt boldog házasságban.

86 éves volt

Mint ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk, két évvel ezelőtt a Vígszínház egy közleményben tudatta a szomorú hírt, miszerint életének 86. évében elhunyt Földi Teri Jászai Mari-díjas színművész. Földi utolsó évét már a Mazsihisz Szeretetkórházban töltötte betegsége miatt, ám volt férje, Vitray Tamás ott volt mellette az utolsó pillanatokban is. A Kossuth-díjas újságíró tíz évig alkotott egy párt a színésznővel, a jó, baráti viszony pedig válásuk után is megmaradt köztük, így nem meglepő, hogy Vitray rendszeresen látogatta volt nejét a kórházban még akkor is, amikor a Szomszédok sztárja már kórházi ápolásra szorult. A színésznő utolsó négy napjáról Vitray ekképpen vallott: „Amikor a kórházból értesítettek, hogy jöjjek, ha életben akarom még látni, felhívtam Orsolyát [Földi Teri lánya] is, hogy jöjjön ő is, ha tud. Másnap hajnalban már itt volt, így az utolsó négy napját végigkísérhettük a már egy éve kórházban fekvő Terinek. Sajnos kapcsolatot már nem lehetett teremteni vele, önkívületi állapotban volt, de hála istennek, fájdalmai nem voltak. Súlyos betegsége nyolc éven át kínozta, de csak az utolsó két évben került olyan fázisba, amikor már önmagáról alig volt képes gondoskodni” – nyilatkozta korábban a riporter, aki kalandos úton ismerkedett meg Földi Terivel.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Hidratálni nem csak kánikula idején fontos. Egy gyors teszttel te is kiderítheted, hogy áll a szervezeted vízkészlete.
Fashion&Beauty
A Y2K divat, más néven a "Z generációs" divat az utóbbi években egyre népszerűbb lett.
Utazás
Közepes, 5,3-as erősségű földrengés volt kedden este Románia nyugati részén, a magyar határ melletti Arad megyében - közölte kedden este a román Országos Földtani Intézet (INFP).