Visszakönyörögte magát exéhez a filmsztár!

Johnny Depp nem hagyja magát csak úgy lerázni! A szexi sztár mindent beleadott, hogy visszerezze magának szíve választottját, aki nem más, mint Amber Heard. A küldetést sikeresen teljesítette, a gyönyörű színésznő ugyanis beadta derekát a karib kalóznak.

Depp és Amber a „Rumnaplók” forgatásán ismerkedtek meg, még 2009-ben, de akkor valahogy nem sikerült többet kihozniuk a barátságukból. Majd amikor Johhny hivatalosan is elvált gyermekei anyjától, Vanessa Paradis-től, és a köztudottan biszexuális Amber is otthagyta akkori barátnőjét, végre kiteljesedhetett egymás iránti vonzalmuk.

Vagyis csak teljesedhetett volna, ha a sajtó nem szedi ízekre a sztárpárt, akik Ambert hibáztatták Depp és Paradise válásáért, holott semmi köze nem volt hozzá. A színésznő nem bírta sokáig ezt a nyomást, rövid időn belül szakított kedvesével, összetörve ezzel szegény Johnny szívét. A sármos színész azonban nem hagyta csak úgy annyiban a dolgot, miután felépült a csalódásból, ihletet merítve Don Juan de Marco szerepéből, sürgősen visszahódítási propagandába kezdett.

Szeptember minden egyes napján saját verseket és gyönyörű csokrokat küldött az őt visszautasító bombázónak, ez pedig teljesen ellágyította Heard szívét, és néhány hete elutazott Depp Bahamákon lévő magánszigetére, ahol óriási intenzitással lobbant fel köztük a szerelem lángja. Hazatértük óta pedig gyakorlatilag egy percet sem töltöttek külön, és Amber már szinte ott él Johnny Los Angeles-i házában.

"Bár Johnny és Amber közt különleges kapcsolat van, mindketten hosszú kapcsolatokból jöttek ki, és kicsit egyedül kellett lenniük. De Johnny nem adta fel, nagyon hiányzott neki egész nyáron. Mindketten szeretik az irodalmat, és emiatt teljesen bevált Johnny terve. Pár hete közösen repültek a Bahamákra, és már egy párként tértek onnan vissza" – mondta egy közeli ismerős.

Fotó: celebrities.slices.ninemsn.com.au

Oldalak

Utazás
Úgy tűnik, havazni fog Mikulás napján, ám korántsem biztos, hogy ettől mindenki el lesz ragadtatva.
Home&Design
A szakemberek nem javasolják, hogy télen a lakásban teregess, ez ugyanis nemcsak penészesedéshez, de nem várt egészségügyi problémákhoz is vezethet.
Lifestyle
A háromgyermekes anyuka története letarolta a világot, hiszen ő volt az egyik első nő, aki arra kérte a plasztikai sebészt, hogy operáljon belőle sussexi ex-hercegnét. A végeredmény megosztó lett.