Sztárok

Visszaéltek Gundel Takács Gábor nevével is, így akarnak pénzt kicsalni az interneten

A szélhámosok után már nyomoz a rendőrség.

Hazai hírességek nevével és fotójával csalnak ki pénzt

Internetes csalók próbáltak meg pénzt kicsalni hazai hírességek nevének és képmásának szándékosan félrevezető és megtévesztő felhasználásával – adta hírül a Blikk. A szélhámosok úgy akarták átverni az embereket, hogy sportolók és más ismert személyek manipulált fotójával hirdettek komoly hasznot hozó befektetést.

Király Gábor 108-szoros válogatott, magyar rekorder korábbi futballkapus fényképe is megjelent a Facebookon. Azt próbálták elhitetni az érdeklődőkkel, hogy 80 ezer forintos befektetést követően majdhogynem 25 millió Ft-ot kaszált. A cél az volt, hogy minél többen átutaljanak kisebb-nagyobb összegeket, ami természetesen a csalók számláján landolt volna.

Ez nem is az első alaklom volt, már többször letiltatták ezeket az álhirdetéseket, azonban időről-időre ismét felbukkannak a világhálón.A sportoló amint meglátta az interneten keringő, egyébként "MOL"-os hirdetést, megtette a szükséges lépéseket: ismeretlen tettes ellen tett feljelentést a rendőrségen.

Még nincs vége, lapozz!

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Sztárok
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál Olaszországban romantikáztak. A gyönyörű és sikeres műsorvezető nemrég tért haza a külföldi nyaralásról, de máris munkába állt, és az Audi büszke nagyköveteként...
Sztárok
Meghan Markle állítólag olyan lekezelően bánt egyik alkalmazottjával, hogy az illető nem bírta tartani magát és zokogni kezdett a hercegné feléje áradó haragja miatt.