Vincent Cassel vonzza a bombázókat: Monica Bellucci után egy 31 évvel fiatalabb nőt vett el

A sármos francia színész sem panaszkodhat, ha a vonzó külsőről van szó, de azért azt meg kell hagyni, hogy a nők terén is kifogástalan az ízlése az 54 éves Vincent Casselnek. Első felesége a gyönyörű Monica Bellucci volt, másodszorra pedig egy egzotikus szépségű, 31 évvel fiatalabb modellt vett feleségül.

Vincent Cassel gyönyörű feleségei

Ha hollywoodi szívtiprókra gondolunk, akkor minden bizonnyal nem Vincent Cassel jut először eszünkbe – már csak azért sem, mert ő francia. Az biztos, hogy nem az a klasszikus férfiszépség, valami mégis van benne, ami ellenálhatatlanul vonzóvá teszi: talán a kisugárzása, vagy az a bizonyos francia hanyagság…

Persze nem a szép – vagy éppen nem szép, ízlése válogatja – arca miatt tart már három évtizede a pályafutása. Az áttörést a Mathieu Kassovitz rendezésében készült A gyűlölet című film hozta meg neki 1995-ben, amelyben egy Párizs lepusztult külvárosából való zűrös fiatalembert játszik. Alakításáért a francia Oscarnak számító César-díjat is hazavihette. Angol nyelvű debütálása az 1998-as Elizabethben volt, de a későbbiekben is változatos filmekben tűnt fel. Világszinten is híresebb alakításai az Ocean’s Twelve és Ocean’s Thirteen, valamint a Fekete hattyú és a Jason Bourne című filmekben voltak.

És hogy miről híres még Vincent Cassel? Talán az önéletrajzába nem írhatja bele, de elég egy pillantást vetni a feleségeire, és mindenki megmondhatja: a nők terén kifogástalan az ízlése.

Lapozd fel a galériánkat!

Vincent Cassel 1996-ban ismerte meg a világ egyik legszebb nőjének tartott olasz modellt és színésznőt, Monica Belluccit, akit három év múlva feleségül is vett. Két lányuk született, a most 16 éves Deva, és a tízéves Léonie. 2013-ban – az egész világ óriási megdöbbenésére – elváltak az útjaik.
Kattints a további képekért!

Felnőttkorba lépett a sztárcsemete, akire rettenetesen büszkék világhíres szülei.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak