Sztárok

Vilmos botrányos kijelentést tett Dianáról: a herceg úgy gondolja, édesanyja borzalmas nagymama lett volna

Vilmos herceg még 2017-ben tette a sokak szerint megbotránkoztató kijelentést édesanyjával kapcsolatban: a trónörökös persze azt is kifejtette, miért gondolja úgy, hogy Diana „rémálomba illő nagymama lenne, ha még élne”.

A tökéletes anya

Diana hercegné nem hiába volt a szívek királynője: az emberek imádták őszinteségét, egyszerűségét, kedvességét, valamint azt, hogy Károly egykori felesége mindig a jótékonykodást helyezte a királyi pompa fölé. A hercegné a közeli ismerősök és barátok szerint is csodálatos ember volt: akik ismerték őt személyesen, gyakorlatilag csak pozitív dolgokat tudnak mondani vele kapcsolatban, így nem meglepő, hogy sokan még ma is gyászolják, és nem tudják elfogadni, hogy nincs többé. Halálát minden bizonnyal Vilmosnak és Harrynek volt a legnehezebb feldolgozni: a két herceg több alkalommal is elárulta, hogy a mai napig nem tudják túltenni magukat édesanyjuk elvesztésén, így nincs olyan nap, amikor ne gondolnának rá. Tökéletes, szerető és vicces anyának jellemezték őt minden interjúban, aki bármit megtett volna értük: Diana mindvégig próbálta megadni fiainak azt a szeretetet és támogatást, amit ő nem kapott meg gyermekkorában, mindemellett pedig arra törekedett, hogy a hercegek számára a lehető legnormálisabb, legátlagosabb életet biztosítsa, amit csak lehet még úgy is, hogy Vilmos és Harry korántsem születtek egy átlagos családba, hiszen mindketten trónörökösként jöttek a világra. A hercegné tehát az ideális anya szerepében tündököl a mai napig, Vilmos azonban úgy gondolja, Diana nagymamaként már kevésbé lett volna ennyire tökéletes: a herceg szerint anyja borzalmas nagyszülő lett volna, azt is kifejtette, miért.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Jean Harlowból sugárzott a szexualitás, korának egyik legnagyobb ikonja volt, akit nők ezrei utánoztak – halála előtti napokban azonban a színésznőn egy furcsa, egészen kiábrándító tünetet...
Sztárok
Kim Basinger csak árnyéka egykori önmagának, hiszen valóságos plasztikrém vált 69 éves korára az anno imádott és csodált szőke bombázóból.