Sztárok

Nincs más megoldás: ő az egyetlen ember, aki ki tudná békíteni Vilmost és Harryt

Nem enyhül a feszültség Vilmos és Harry között, sőt nagyon úgy tűnik, hogy egyhamar nem is fognak közös nevezőre jutni – hacsak nem lép közbe az a bizonyos személy, akinek módjában áll kibékíteni a két fivért.

Mikor lesz ennek vége?

Hiába sietett III. Károly rákbetegségének híre hallatán az Egyesült Királyágba a kegyvesztett Harry, jó szándéka ellenére nem részesült szívélyes fogadtatásban: édesapja még egy órát sem töltött vele, egyik királyi rezidenciába sem kapott meghívást az éjszakára, bátyja, Vilmos pedig kerek-perec tudtára adta, hogy nem hajlandó találkozni vele. A sussexi herceg bizonyára csalódottan szállt fel másnap a Los Angelesbe tartó járatára, ami nem meglepő, hiszen sokan reménykedtek abban, hogyha más nem is, de ez a villámlátogatás előkészíti a terepet a békülésre. Nos, ezek után már mindenki számára egyértelmű, hogy nagy összeborulásra ennyitől még nem számíthatunk, van azonban egy személy, aki segíthetne a testvéreknek visszatalálniuk egymáshoz. Részletek a galériában!

Harry herceg alig 26 órát töltött Londonban, másnap pedig vissza is tért feleségéhez, valamint közös gyermekeikhez Kaliforniába. Más választása nemigen volt, tekintve, hogy a királyi családtagok közül senki sem repesett az örömtől a látogatása miatt.
Kattints a további képekért!

Harry herceg alig 26 óra londoni tartózkodása után vissza is tért Kaliforniába, ahol felesége, Meghan Markle már várta.

Leadfotó: Yui Mok - WPA Pool/Getty Images

Forrás: Express

Oldalak

Sztárok
Home&Design
Jaipurtól Whistlerig, íme nyolc rendkívüli, díjnyertes ház, amelyek nemcsak gyönyörűek, de még az energiafogyasztásuk is minimális.
Lifestyle
Te tudod, pontosan mennyi idő után érdemes lecserélned a párnáidat? Meg fog lepni a válasz!
Lifestyle
Nem könnyű feladat megszabadulni a makacs hasi zsírtól, azonban van egy egyszerű módja annak, hogy felgyorsítsuk a folyamatot és akár néhány nap alatt változást tapasztaljunk.