Kórházba került Katalin hercegné: súlyos beavatkozást végeztek Vilmos nején

A Kensington-palota hivatalos közleményt adott ki Katalin hercegnével kapcsolatban.

Vilmos felesége sokáig fog lábadozni

Hirtelen a semmiből tűnt fel a Kensington-palota hivatalos közleménye, ami sokként érte a királyi család rajongóit, legalábbis akkor, amikor a hír elejét olvasták. Mint kiderült, Katalin walesi hercegné, Vilmos trónörökös felesége kórházba került. Hála égnek nem baleset történt vele, de egy igen komoly műtéten kellett átesnie. A galériánkból kiderül, hogy miről van szó, és az is, meddig kell majd kórházban maradnia!

A közlemény arról számol be, hogy Katalin walesi hercegnő egy hasi műtéten esett át. További részleteket nem közölt a palota orvosi szempontból.
Kattints a további képekért!

Habár Katalin hercegné és Meghan Markle viszonya mindig is problematikus volt, a leendő királyné bizonyos okból kifolyólag örülne, ha Harry felesége még mindig a királyi család tagja lenne.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
A Kultkikötő az elmúlt évtizedek során a Balaton-part nyarainak egyik legfontosabb kulturális rendezvénysorozatává nőtte ki magát. A forró hónapokban számtalan programmal várja a látogatókat, akik...
Utazás
A nehéz tehergépjárművek hétvégi forgalomkorlátozása 2024. július 13-án szombaton 15 órától július 14-én vasárnap 22 óráig lett volna érvényben, azonban a kamionstopot a kiemelkedően magas...
Egészség
A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) adatbázisát böngészve kiderül: Magyarországon hiánycikké vált az egyik legkeresettebb migrénellenes gyógykészítmény.