Sztárok

Villám csapott Miley Cyrus repülőgépébe, rázósra sikeredett a világsztár landolása

Cyrus családtagjai és stábja társaságában utazott volna Paraguayba, a váratlan esemény miatt azonban kényszerleszállást kellett végrehajtaniuk.

Viharos repülés

Miley Cyrus családtagjai és stábja társaságában utazott Paraguay fővárosába, Asunciónba, azonban repülőgépük soha nem ért célt, ugyanis egy villámcsapás miatt kényszerleszállást kellett végrehajtaniuk - írja a Metro az énekesnő Instagram-oldalára hivatkozva. A 29 esztendős világsztár ugyanis a saját közösségi oldalán számolt be a megrázó eseményekről, egyúttal igyekezett a lehető leggyorsabban megnyugtatni minden rajongóját: biztonságban vészelte át a történteket, a repülőgép utasai és személyzete sértetlenül úszta meg a kalandot - az persze gyanítható, hogy - ha fizikailag nem is - lelkileg azért megviselte őket a viharos repülés.

"A rajongóimnak és mindenkinek, aki aggódik az asuncióni utamról hallva. A gépünk nagy, váratlan viharba keveredett és villámcsapás érte. A velem utazó legénység, a zenekarom, a barátaim és a családtagjaim biztonságban vannak a kényszerleszállás után. Sajnos nem tudtunk berepülni Paraguayba. Szeretlek titeket" - írta Instagram-bejegyzésében Liam Hemsworth ex-felesége, aki a repülőgépben keletkezett kárról is posztolt egy fotót, valamint videóra vette rázós utazásuk legfélelmetesebb pillanatait is. A felvételen nemcsak a hatalmas, vakító fényű villámok láthatók, de az utasok őszinte megdöbbenésüknek is hangot adnak. Cyrus bejegyzése természetesen nem maradt visszhang nélkül: rajongók sokasága fejezte ki őszinte örömét, amiért a celebritás épségben megúszta a drámai pillanatokkal tűzdelt utazást.

Lapozz, még nem értél a cikk végére!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Futótűzként terjed a közösségi oldalakon egy feladvány - azt állítják, aki képes megoldani, az nagy valószínűséggel pszichopata.
Lifestyle
Mindenkivel előfordult már, hogy majd összeestünk az éhségtől, és beszaladtunk az első gyorsétterembe, ami az utunkba került. Ilyenkor általában szószt is kérünk a krumplihoz vagy csirkefalatokhoz.
Lifestyle
Szerencsés fejezet veszi kezdetét a Vízöntő életben. Napi horoszkóp!