Sztárok

Nem semmi! Világsztárral pózolt Sütő Enikő - Fotó

Nem akárki oldalán mosolyog az egykori modell.

Igazi kozmopolita

A 80-as évek egyik legkeresettebb modellje volt Sütő Enikő, akit a Fabulon márka arcaként ismert meg Magyarország. Nem csak hazánkban, külföldön is többször megfordult, mert különleges szépsége a környező országokban is nagy sikert aratott. Utazásai során számos kapcsolatot kötött, de rokonságában is többen vannak, akik elszórva élnek a világban. Unokatestvére és üzlettársa például Amerikában telepedett le.

Sütő Enikő ezért sosem jön zavarba, ha nem anyanyelvén kell megszólalnia, de világsztárok oldalán is bátran mutatkozik. Legújabb fényképén egy tizenhatszoros Grammy-díjas angol zenésszel pózolt.

Lapozz, mutatjuk a közös fotót!

Oldalak

Sztárok
Egészség
Talán te sem gondoltad volna, de a növényi alapú tejalternatívák közül a mandulatej mögött bizony a zabtej a legnépszerűbb választás, amely az elmúlt időszakban igencsak éles vitákat váltott ki,...
Lifestyle
A tulipán virágzása elképesztő és káprázatos látvány, viszont ahhoz, hogy sokáig tartson a csoda, meg kell adni a növényeknek a megfelelő gondoskodást.
Sztárok
Balogh Levente és a kislánya között nagyon jó a kapcsolat. Ez onnan is látszik, hogy Szimi oda is tud pörkölni néha az édesapjának.