Sztárok

Lana Del Rey, Bruno Mars: íme a világsztárok valódi nevei

Rengeteg sztárról köztudott, hogy művészneve teljesen eltér születési nevétől. De talán olyanok is akadnak a névváltoztatók sorában, akikről sosem gondoltad volna...

Lecserélték nevüket

Akadnak sztárok, akik csak vezetéknevüket változtatták meg, esetleg jobbnak látták elhagyni középső nevüket az egyszerűség kedvéért. Olyanok is vannak viszont, akiknek születési neve köszönőviszonyban sincs felvett művésznevükkel. Gyakran azért döntenek így, mert az adott néven már létezik egy híres művész és nem akarnak osztozni a néven, de persze vannak esetek, amikor valamilyen személyes indíttatás áll a névváltoztatás hátterében. Ki tudja? Talán a te kedvenc sztárodat sem hívták mindig azon a néven, melyen te megismerted őt... Nézd meg a galériát!

Bruno Mars - születési neve: Peter Gene Hernandez Az énekes nevében a Bruno Bruno Sammartino, pankrátor nevéből ered. „Nagyon pufók kisgyerek voltam, ezért az édesapám egyfolytában így hívott. A Mars pedig onnan jött, hogy sok lány azt mondta, olyan, mintha egy másik bolygóról jöttem volna!" - mesélte.
Kattints a további képekért!

Sikeres karrierjük ellenére akadnak sztárok, akik végül lemondtak a csillogó hírnévről és hétköznapi életet választottak helyette.

Leadfotó: Getty Images, forrás: justjared.com

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Az Ikrek kapcsolata szintet léphet: jöhet a házasság vagy a gyerekvállalás. Heti horoszkóp.
Sztárok
Vilmosnál végleg betelt a pohár öccsét, Harryt illetően, ezért a jövendőbeli uralkodó egy fontos és egyben komoly dologra szánhatja el magát.
Sztárok
Bár a különös sorozat csak két évadot élt meg, idehaza nagy sikernek örvendett, így a hazai adók többször is ismételték. De vajon hogy fest ma, sok-sok évvel a befejezés után Tru Davis, azaz Eliza...