A Lánchídnál kapták lencsevégre a két hollywoodi filmsztárt

Egy budapesti étterem teraszán lazult az éppen hazánkban forgató két színész.

Világsztárok Budapesten

Magyarország már régóta a filmgyártás egyik legfontosabb európai központja, a világ számos részéről érkeznek hozzánk a kisebb-nagyobb stábok, hogy magyar stúdiókban, hazai szakemberekkel készítsék el a filmjeiket. Ennek köszönhetően szinte alig van olyan időszak az évben, amikor ne tartózkodna legalább egy világsztár kis hazánkban. Most sincs ez másképp, ráadásul jelenleg két nagyágyú is nálunk forgat, akik – sok kollégájukhoz hasonlóan – szabadidejükben szeretnek a fővárosban császkálni és felfedezni Budapestet.

Ahogy azt a Femcafén is megírtuk, pár hete Budapesten tartózkodik Mark Ruffalo és Willem Dafoe, akik a Poor Things című filmet forgatják Magyarországon. A készülő film Alasdair Grey 1992-ben megjelent azonos című regényének feldolgozása, és várhatóan jövőre kerül a mozikba. Egy alternatív Frankenstein-történetről van szó, amelyben egy bántalmazó kapcsolatból menekülő nő megfullad, így egy őrült tudós átülteti belé a meg nem született gyermeke agyát. A női főszerepet a hírek szerint Emma Stone alakítja majd, aki egyes források szerint szintén Budapesten tartózkodik jelenleg, ám erről egyelőre nincsenek biztos információk.

Az agyátültető tudóst Dafoe formálja meg, akit egy Lánchídhoz közeli étterem teraszán fotózott le filmbeli partnerével együtt egy szerencsés külföldi rajongó, aki szintén nálunk turistáskodik éppen.

A 41 éves színésznő második gyermekét várja újdonsült férjétől.

Leadfotó: 123rf

Oldalak