Victoria Beckham lesz Kate Middleton esküvői ruhatervezője

Victoria kapta azt a megtisztelő feladatot, hogy megtervezze a század eddigi legfontosabb esküvőjének ruháját.

Diana hercegnő esküvője után egyértelműen Vilmos herceg és Kate Middleton egybekelése lesz a legrangosabb esküvő és médiaesemény a brit királyi család életében. Vilmos herceg tavaly szeptemberben jegyezte el polgári származású kedvesét, az esküvőt pedig április 29-én, a Westminster apátságban tartják majd.

Victoria általában házassága, anorexiája, vagy egy újabb botrány kapcsán kerül címlapokra, így azt már jóval kevesebben tudják róla, hogy a futballisten  felesége anorexiáján kívül tehetséges ruhatervező is. Ezt mi sem bizonyíthatja jobban, mint világhírű kuncsaftjai, Cameron Diaz vagy Dannii Minogue, akik viselték már Victoria ruháit, és azóta Beckhamné állandó megrendelői. A világsztárokon kívül a divatszakma nagyágyúi is elismerik Victoria munkáit, így még férje és Vilmos herceg baráti kapcsolatát sem kellett kihasználnia, hogy övé lehessen az esküvői ruha tervezésének megtisztelő feladata.

Victoria már el is kezdte tervezni a híres-neves ruhakölteményt,  papírra vetett pár vázlatot, amit azonnal el is küldött Kate megbízottjainak. Ha Beckham kisasszony feleannyira tehetséges lesz a ruhatervezésben, mint a címlapra kerülés tudományában, akkor Victoria tollából talán Diana ruhájánál is szebb és híresebb ruha születésére számíthatunk.
 

Oldalak