Sztárok

Gyászba burkolózik Varnus Xavér: váratlan tragédia érte az orgonaművész közeli családtagját

Épp Kanadában tartózkodott, amikor értesült a megrendítő hírről.

Felfoghatatlan veszteség

Mély gyászba temetkezik a jeles orgonaművész, a hosszú évek óta külföldön élő és alkotó Varnus Xavér - adta hírül nemrég a Blikk. Az 58 esztendős híresség épp Kanadában tartózkodott, amikor értesült róla, hogy elhunyt 45 éves öccse. A Blikk hozzáteszi: a családot nagyon megrendítette a teljességgel váratlan tragédia, ám elhatározták, együtt fogják átvészelni e roppant nehéz időszakot. Varnus Xavér testvére, Ádám nem szenvedett semmilyen betegségben, halálát egy félrement falat okozta.

A kiváló orgonaművész számára még mindig felfoghatatlan, hogy testvére nincs többé, ráadásul most fontos feladatot is el kell látnia: ő idős édesanyja legfőbb támasza. Varnus Xavér és öccse mindig közel álltak egymáshoz, gyakran megosztották egymással ügyes-bajos gondjaikat, személyes problémáikat, érzéseiket, gondolataikat.

"Az önfeledt öröm, amikor 14 évesen először vehettem karjaimba a kórházban, és a veszteség érzése, amikor el kell most búcsúznom a testétől. Régi hagyományunk, hogy Kanadába való hazutazásom előtti napon anyával és Ádámmal, valamint a fiaival mindig elzarándokolunk a Fiumei úti temetőbe a családi sírbolthoz. Őseink maradványainál búcsúzunk el ilyenkor egymástól. Így volt ez idén márciusban is, nem gondolhattuk akkor, hogy ezen az ikonikus helyen találkozunk így, hármasban utoljára" - nyilatkozta a Bestnek Varnus Xavér.

Lapozz, még nem értél a végére!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A növekedés üteme egy ideig még nem fog változni, sőt 2040-re a 8,5 milliárdos plafont is elérheti a világ népessége, az évszázad végéig azonban fontos változásokkal kell számolni.
Sztárok
A celebritás a Nő a Tét című talkshowjának új adásában arról is szót ejtett, milyen nehézséget jelentett számára végigcsinálni 2009-es, emlékezetes Playboy-fotózását.
Home&Design
Legszívesebben mindegyiket elkészítenénk és naponta cserélgetnénk őket, annyira gyönyörűek!