Sztárok

Saját lányát temette el az Oscar-díjas színésznő

A filmszár 45 éves lányát tragikus síbaleset érte, volt férje pedig AIDS-ben hunyt el.

Vanessa Redgrave, egy erős asszony potréja

Az Oscar-díjas angol színésznő nevét jól ismerik Európában és Amerikában egyaránt. Az 1960-as évek második felében vált nemzetközileg ismert művésszé, aki a mai napig aktív filmen és színpadon egyaránt. Pályafutása alatt több tucat mozi- és tévéfilmben szerepelt, számos színházban megfordult és megannyi díjjal ismerték el munkásságát. Bár karrierje irigylésreméltó, a magánélete mégsem alakult a legharmonikusabban. Kezdve azzal, hogy első férjéről, Tony Richardson fimrendezőről házasságuk alatt kiderült, hogy biszexuális. A válásuk után pedig kiderült, hogy a férfi AIDS beteg, ennek következtében évekkel később meghalt.

A művészpárosnak két közös gyermeke született, akik szintén mind a művészi pályát választották: lányaik, Natasha és Joely híres színésznők lettek, de a színésznő egyszem fia, Carlo, aki Franco Nerótól született is filmrendező lett. A drámasorozat nem ért véget, ugyanis szeretett lánya, Natasha egy síbaleset következtében, 2009-ben életét vesztette. A gyász nemcsak őt, hanem lánya családját is rettenetesen megrázta: Liam Neeson a mai napig vígasztalhatatlanul hiányolja gyermekei anyját. Mégis, talán egy édesanyánál senkinek sem fájhat jobban egy ilyen szörnyű tragédia...

Vanessa Redgrave az 1960-as évek ünnepelt színésznője volt, rengeteg udvarló környékezte - de nem választott jól.
Kattints a további képekért!

Leadfotó és fotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Irritációt és szárazságot észlelni bőrünk bármely területén kellemetlen. Száraz szemhéjjal küzdeni viszont különösen fájdalmas és zavaró tud lenni.
Lifestyle
Ennyire hatékony és sokoldalú ital nem igen van, szóval érdemes már most raktároznod belőlük, hogy mindig kéznél legyenek!
Lifestyle
Az Ikrek óriási terhektől szabadul ma meg. Napi horoszkóp!