Sztárok

VALMAR: „Rajtunk múlik, hogy valamikor ez véget ér-e vagy nem” – Interjú

Marics Peti és Valkusz Milán a Femcafe.hu-nak meséltek hihetetlen sikerük titkáról, az elmúlt időszak izgalmairól, valamint arról, mivel töltik a legszívesebben az idejüket, ha épp nem több ezer ember előtt lépnek fel.

Nagy dobásra készül Marics Peti és Valkusz Milán

Május 19-én pénteken úgy láthatjuk a VALMAR duó két tagját, ahogyan eddig még soha: Magyarországra érkezik ugyanis a Red Bull Jukebox, egy interaktív koncert, amit a közönség irányít a Margitszigeti Szabadtéri Színpad szezonnyitó eseményén, ahol nem csupán a Z-generáció kedvenc együttese, hanem meghívott meglepetésvendégeik is a színpadra lépnek. Marics Peti és Valkusz Milán tehát szinte minden lépését a közönség irányítja majd: az interaktivitás a koncerten LED-karkötők segítségével történik, de a rajongók és az érdeklődők számos kérdésben már előzetesen is szavazhattak. És hogy mi várható pontosan pénteken? Nos, a jól ismert VALMAR dalok mellett feldolgozásokat is hallhatnak majd a srácoktól a résztvevők, így egy garantáltan rendhagyó és felejthetetlen este elé néz mindenki, aki megváltja a jegyét a Red Bull Jukebox-ra, aminek egyik próbájára a Femcafe.hu is ellátogatott. A jó hangulatú felkészülésen el is kaptuk Milánt és Petit, akikkel interjút készítettünk, így maguk a fiúk beszéltek részletesen arról, hogyan is zajlik majd a koncert, amit bár izgatottan várnak, hiszen viszonylag új terep számukra is, félni azonban egyáltalán nem félnek attól, mit tartogat számukra a péntek. Többek között erről, illetve hihetetlen sikerük titkáról is mesélt a VALMAR, melynek tagjai arról is lerántották a leplet a beszélgetés során, hogy van-e olyan dal, amire már nem olyan büszkék, ezért ki sem adnák mostani fejjel. Íme a teljes interjú:


A Versace-birodalom örököse nem rajong a nyilvánosságért és a figyelemért, így csak ritkán láthatják őt az emberek, viszont ha megjelenik valahol, mindenkinek leesik tőle az álla, hiszen Allegra le sem tagadhatná világhírű édesanyját.

Leadfotó: Facebook/valmarduo

Oldalak

Sztárok
Recept
Íme egy egyszerű vacsoraötlet: készíts csirkéből meleg serpenyős caprese-t! Ez a tökéletes 30 perces étel, amelyet az év bármely szakában kipróbálhatsz!
Home&Design
Négy fő hiba létezik a fürdőszoba berendezésekor, amikbe rendszeresen belefutunk. Mutatunk pár tippet, hogy elkerüld őket és a funkció se menjen az esztétika rovására.
Fashion&Beauty
Csobbanni egyet az óceán csodálatos, kék vizében a nyár egyik legjobb része. Ha szeretnéd felidézni ezt az érzés, akárhányszor csak körmeidre pillantasz, ezt a körömtrendet imádni fogod!