Vallomás első kézből! Schobert Norbi tiszta vizet öntött a pohárba!

Hatalmas port kavart egy bejegyzés Schobert Norbi Update oldalán. Kommentelők hada állította célkeresztbe a fitneszgurut, volt aki hiteltelennek, csalónak, bunkónak, igénytelennek vagy sznobnak nevezte, de előfordultak ennél cifrább véleményezések is. Mindennek elindítója pedig nem más volt, mint egy szerencsétlen töltött káposzta.

Az egész lavinát egy hölgy kommentje okozta, aki egy picit drágállta az oldalon promotált legújabb update terméket. Ehhez a hozzászóláshoz egy kevésbé kedves hangnemben írt válasz érkezett, amely úgy kiverte a biztosítékot a rajongóknál, hogy tintát nem tűrő hangnemben irányították Norbit melegebb éghajlatok felé.

Az ominózus válasz így hangzott: „Ez egy igényes termék igényes embereknek. Nem telik rá? Akkor minek irod ki a falra? Büszke vagy a nincsre, vagy mi tehetünk róla? Én sem verem a hentespultot a libamáj ára miatt. Dedó”- írta Norbi, - vagy nem.

Az, hogy a bejegyzés a saját oldaláról érkezett, teljesen biztos, de hogy ki írta, már kérdéses, Norbi ugyanis azt állítja, valaki meghackelte az adatlapot. Ezzel kapcsolatban sok mindenkinek akadtak fenntartásai, a bejegyzés ugyanis majdnem egy hétig látható volt. Sokak szerint, ha annyira akarta, simán törölhette volna, ráadásul Norbi ez idő alatt folyamatosan kommunikált is a hozzászólókkal, na de erről ennyit.

A fitneszgurunál a napokban betelt a pohár, és úgy érezte itt az ideje, hogy tisztázza magát, így gyorsan közzé is tett egy terjedelmes bejegyzést a viharos oldalon, melyben válaszol az őt vádolóknak. „Többnek is tartom magam sok embernél, akik mocskolódnak, ismeretlenül fröcsögnek, cigányoznak, zsidóznak, saját lelki, testi, anyagi nyomoruk okát imádják másban megtalálni és ezáltal felszabadultan vívni kövezős szabadságharcukat. Ekkor megértem, hogy miért húznak el ebből az országból a sikeres értelmiségiek, befektetők, de még olimpiai bajnokok is. Mert jobban akarnak élni és nem minden a pénz. Nem akarnak széthúzó, feszültséget élvező gyökerek közt hadakozni a napi megélhetésért.”

Mindezek megerősítésére egy képet is feltett gyerekkori házukról, arról a helyről, ahonnan sikerült kitörnie. „Ha ránézel a képre, akkor azt a lakást látod, ahol gyermekkorom nagyrészét boldogan töltöttem. VIII. ker. Nagytemplom u. 8. Már lebontották. Én egy olyan "igényes" csávó vagyok, aki elment rendőrnek, hogy tovább tudjon tanulni és ne hitelért kelljen kuncsorognia.”

Norbi a nemrég elvégezett szívműtétjét is megemlíti bejegyzésében. "Három évet tornáztam úgy végig, hogy vártam a halálom időpontját igényesen, de az emberek ezt nem érezték, érezhették. Majd belementem egy új műtéti eljárásba és igényesen, titokban elköszöntem a gyerekeimtől, a szerelmemtől és igényesen 40 percre megállíttattam a szívem, hogy tovább és újra dolgozhassak igényes termékeken, igényes embereknek.”

Majd a legvégén így összegezte véleményét a történtekről. „Igényes vagyok, mert megmutatom, hogy mindig fel lehet állni és nem kell fröcsögve nyüszíteni, acsarkodni a porban. Nem tetszik? K.cs.g vagyok? Járd végig az utam kisöcsém, aztán élj Te is jobban! Többre tartom magam valakinél? Többre. Mert az életben bebizonyítottam, hogy többre vagyok képes és nem a pénzen mérem az embereket. Az eredményeiken és a lelkükön mérem. Leírtam. Ez vagyok. Nem tetszik? Csináld meg jobban! Szép napot és sok sikert! Norbi"

Oldalak

Szólj hozzá Te is!