Bűzlő csatornának nevezte a TV2-t – Régi munkahelyét szidta Vágó István

Vágó István közösségi oldalán fakadt ki, miután megnézett egy videót arról, amint a TV2 híradójának stábja interjút készít a korrupció ellen nyíltan fellépő Juhász Péterrel. További részletek a cikkünkben!

Vágó István szerint a TV2 végterméket állít elő

A 67 éves Vágó István körülbelül két évtizeddel ezelőtt vezetett utoljára műsort a TV2-n, ám ezt most legszívesebben letagadná. A kvízmester azután borult ki korábbi munkáltatójára nyilvánosan, hogy megnézett egy videót, amelyen a csatorna híradójának stábja interjút készít a korrupció ellen nyíltan fellépő Juhász Péterrel. Utóbbi az Együtt 2014 Egyesület alelnöke, V. kerületi önkormányzati képviselő, aki a napokban Orbán Viktor ingatlanügyeire hívta fel az emberek figyelmét. A TV2 híradójának riportere saját ingatlanjairól kezdte faggatni Juhász Pétert, ahelyett, hogy a miniszterelnökkel kapcsolatos információknak kérdezett volna utána. Ez volt az, ami a Legyen ön is milliomos! egykori műsorvezetőjét mélységesen felháborította.

"Ég az arcom... Ha a TV2-t nézed, tudnod kell, hogyan készül ott a végtermék.
Mert amit előállítanak, az egy végtermék.
Íme a tetten ért besározási, hamisítási, rágalmazási, karaktergyilkossági folyamat.
Szégyellem, hogy valaha közöm volt ehhez a ma már bűzlő csatornához" - írta Vágó István Juhász Péter videójának posztja fölé.

Lapozz, cikkünk a második oldalon folytatódik!

Fotó: rtlklub.hu

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!