Sztárok

Felismered Utasi Árpit? Kigyúrta magát a Csillag születik mesemondója

Tizenegy éve nyerte meg a tehetségkutatót, 25 éves korára izmos sármőr lett Utasi Árpiból.

Szerencsés

Gondoskodik nagybeteg szüleiről, segít eltartani a kishúgát, barátnője pedig nincs: a csantavéri Utasi Árpika bő egy évtizede nyerte meg a tehetségkutatót, a mesés díjával együtt. A nyereményautóját eladta, és abból vett egy öreg házat, ahová viszont újságíró nem teheti be a lábát. "Szerencsésnek tartom magam, akkor még fel se fogtam, hogy mennyit kell egy házért dolgozni, és van, akinek egy élet munkájából sem telik rá" - mondta a Storynak Árpi néhány hónapja, aki most molnárlegényként dolgozik.

Oldalak

Sztárok
Utazás
A most felfedezett minták nagyjából kétszer olyan idősek, mint a korábbi rekordtartó - árulta el a Cambridge-i Egyetem egyik munkatársa.
Fashion&Beauty
A hajápolásra is kiemelt figyelmet kell fordítanunk, ugyanis kárt tehetünk a hajunkban, ha nem foglalkozunk vele. Lefekvés előtt is érdemes néhány dologra odafigyelni.
Utazás
Dr. Kovács Erik éghajlatkutató, klimatológus, a Klímapolitikai Intézet vezető kutatója friss elemzésében arra a kérdésre keresi a választ, hogy van-e esély Magyarországon fehér karácsonyra 2022-ben.